Hopp til søk

Resultat - Tannlege Tromsø

Tannlegespesialistene AS tilbyr både spesialisttannbehandling og vanlig tannbehandling. Tannlege Anne Kjæreng, Tannlege Kari-Mette Andersen, Hans-Are Ovanger, Auli Takarautio, Espen Nilsen.

Vi bestreber oss på å yte kvalitet, service og god omsorg for våre pasienter. Det er vår oppgave å gi behandlingsalternativer og kostnadsoverslag som er i tråd med pasientens ønsker. Samtidig ønsker vi å gi våre pasienter faglig forsvarlig behandling og følger pasientene våre opp over tid. Vi holder oss faglig oppdatert blant annet ved å følge tannlegeforeningens systematiske etterutdanning og r... Les mer

Tann- og kjevebehandling i narkose. Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss. Tannlegeskrekk er ingen hindring. Erfarne spesialister og fagpersoner vil gi deg en så stressfri og optimal behandling som mulig. Spesialistklinikken er velutstyrt og skreddersydd for gjennomgående trygg behandling og gode resultater.

Trygg tannhelse - på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette ved klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Tannklinikk1 holder til på Tomasjord i Tromsø. Vi tar imot nye pasienter og vi tar imot akutt. Fokus på skånsom tannbehandling.