Hopp til søk

Tannlege Tromsø

Ser du etter en tannlege i Tromsø? Tannimplantater, tannbleking og andre former for estetisk tannpleie er bare blant noen av behovene våre tannleger hjelper med. Dyktige tannleger med ledig kapasitet som utfører all form for tannbehandling finner du i den samlede oversikten. Finn kontaktinformasjon her og bestill time hos en tannlege i Tromsø i dag. Se også Tannlegevakt Troms om det gjelder akutt tannbehandling.

Tannlegespesialistene AS tilbyr både spesialisttannbehandling og vanlig tannbehandling. Tannlege Anne Kjæreng, Tannlege Kari-Mette Andersen, Hans-Are Ovanger, Auli Takarautio, Espen Nilsen.

Vi bestreber oss på å yte kvalitet, service og god omsorg for våre pasienter. Det er vår oppgave å gi behandlingsalternativer og kostnadsoverslag som er i tråd med pasientens ønsker. Samtidig ønsker vi å gi våre pasienter faglig forsvarlig behandling og følger pasientene våre opp over tid. Vi holder oss faglig oppdatert blant annet ved å følge tannlegeforeningens systematiske etterutdanning og r... Les mer

Alle former for tann- og kjevebehandling. Dyktige fagfolk og erfarne spesialister gir deg en så stressfri og optimal behandling som mulig. Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss. Tannlegeskrekk er ingen hindring. Klinikken er velutstyrt og skreddersydd for å gi deg trygg behandling og gode resultater.

Trygg tannhelse - på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette ved klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Tannklinikk1 holder til på Tomasjord i Tromsø. Vi tar imot nye pasienter og vi tar imot akutt. Fokus på skånsom tannbehandling.