Hopp til søk

Resultat - Rørlegger Hamar

YC Rør AS er en Mesterbedrift med bred kompetanse, oppdaterte sertifikater og godkjenninger innen rørleggerfaget. Vi leverer tjenester innen alle fagområder.

Vi har over 50 års erfaring! Her er rørleggeren som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom! Vi har gratis parkering.

Hansens`s Rørservice et rørleggerfirma i Hamar som legger vekt på å komme til avtalt tid og utføre arbeidet 100%, gi god service, kvalitet, punktlighet og forutsigbarhet. Vi er i stadig utvikling og økende ordremengde og jobber innen VVS rørleggerbransjen med private boliger, næringsbygg og rehabilitering, for det meste i Hedmark, noe i Oppland, Akershus og Oslo. Bedriftene i Rørkjøp er offentlig... Les mer

Vi gir bygninger liv. Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for alle installasjoner, både nybygg og ved rehabilitering av bygårder, kontorer industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og justeringer av eksisterende installasjoner.