Hopp til søk

Rørlegger Arvid Hanstad har sentral godkjenning og vi kan tilby de fleste oppdrag innen vårt fag, og bistår gjerne kundene med planlegging, rådgivning, prosjektering og problemløsing i tillegg til de tradisjonelle rørleggerarbeidene. Ring oss idag. Totalrehabilitering av bad. Vi samarbeider med dyktige flisleggere. Velkommen til oss!

Rørlegger Hamar AS er en 24t DØGNÅPEN rørlegger bedrift som påtar seg det meste innen vanlig type rørlegger jobbe. Vi leverer rørleggertjenester til private og det profesjonelle markedet. Vi legger vekt på både små og store kunde. Vi har alltid korte ventetider å Konkurransedyktige priser. Velkommen som kunde til Rørlegger Hamar AS DAG&NATT.

Rørlegger Jan Erik Hørsandlien AS er medlem av rørleggerkjeden Rørkjøp - det beste valget!

Hansens`s Rørservice et rørleggerfirma i Hamar som legger vekt på å komme til avtalt tid og utføre arbeidet 100%, gi god service, kvalitet, punktlighet og forutsigbarhet. Vi er i stadig utvikling og økende ordremengde og jobber innen VVS rørleggerbransjen med private boliger, næringsbygg og rehabilitering, for det meste i Hedmark, noe i Oppland, Akershus og Oslo. Bedriftene i Rørkjøp er offentlig... Les mer