Frisør

Leter du etter frisør? Hår, hårfarge, hair extensions og klipp er bare noen av tjenestene våre frisører kan tilby. Finn din neste frisør og se både kart og veibeskrivelse i oversikten.

3

HÅR frisør på Sirkus Shopping, din frisør i Trondheim! Vi er faglig dyktige med over 25 års erfaring i faget. Vi holder til i 1. etasje inne på Sirkus Shopping. Gratis parkering i parkeringskjelleren. Velkommen!

4

Klippotequet L ønsker alle kunder velkomen til Passasjen på Farmandstredet. Våre 11 frisører har solid og sterk erfaring gjennom kontinuerlig kursing og perfeksjonering.

5

Avd. Snorresgate 33 31 99 46 Avd. Tolvsrød 33 32 72 30 For mer info besøk vår hjemmeside.

6

Freedom Frisør tilbyr hårklipp farging av hår og striping. I tillegg kan vi lage hull i ørene. Salongen holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt i Bergen sentrum. Vi i ønsker deg velkommen til oss i Strandgaten 52 i gågaten. Vi er også forhandler av hårpleieprodukter fra L'Oréal og ID

7

Vi på Athina frisør og velvære er opptatt av at du som kunde skal bli tatt i mot på god måte og ha en behagelig opplevelse hos oss. Vi kurser våre frisører årlig for å være med på aktuelle trender og nyheter i faget. Våre priser er konkurransedyktige og vi kan tilby 10% studentrabatt. Velkommen til oss!

9

Her jobber 4 frisører med stor respekt for frisørfaget og musikk. Trendy salong med fokus på fornøyde kunder og god stemning. Velkommen!

11
12

Velkommen til Vika frisørene i Vikasenteret. Våre dedikerte ansatte har ett mål for øye; å gjøre deg enda mer tilfreds med deg selv. Vi har gjort det enkelt for deg og tilbyr herved det bredeste og beste skjønnhetstilbudet i området rundt Hamar. VIKA frisørene har stor butikk med godt utvalg i hårprodukter. Vi fører også økologiske produkter.

13

Klippotequet TREND ønsker nye og gamle kunder velkommen til en moderne og stilfull salong. Kontinuerlig kursing på våre frisører garanterer Sterk faglig kompetanse

15

Salongen er annerkjent innen konkurranse og hår show.Vi er opptatt av at du som kunde opplever god service,et trivelig miljøog kvalitet i vårt arbeid.

16

Velkommen til oss i Kan Frisør. Ring oss for å bestille en rime hvor din velvære og trivsel står i fokus. Våre frisører har en sterk lidenskap for hår og velvære. Velkommen til vår salong på Ringes Park.

17

Salongen ligger i Verftsgata vis à vis bryggene og har gode parkeringsmuligheter. Egne rabattkort på Din Frisør! Hver 5. klipp halv pris . Træn-avtale med 10, 15 og 20 % rabatt på klipp! Velkommen til oss.

18

Cut.no tilbyr klipp, farge, oppsetninger, extentions.mv. I tillegg utføres legging og salg av make-up fra Aveda. Cut benytter og selger utelukkende hår- og hudpleieprodukter fra Aveda og Bumble and Bubmle. Salongen er sentralt lokalisert i Jonsvollgaten 11, rett ved innkjøringen til Klostergarasjen i Bergen sentrum. Følg oss gjerne på Facebook, Instagram.