Frisør

Leter du etter frisør? Hår, hårfarge, hair extensions og klipp er bare noen av tjenestene våre frisører kan tilby. Finn din neste frisør og se både kart og veibeskrivelse i oversikten.

1

Klippotequet L ønsker alle kunder velkomen til Passasjen på Farmandstredet. Våre 11 frisører har solid og sterk erfaring gjennom kontinuerlig kursing og perfeksjonering.

3

HÅR frisør på Sirkus Shopping, din frisør i Trondheim! Vi er faglig dyktige med over 25 års erfaring i faget. Vi holder til i 1. etasje inne på Sirkus Shopping. Gratis parkering i parkeringskjelleren. Velkommen!

4

Velkommen til Vika frisørene i Vikasenteret. Våre dedikerte ansatte har ett mål for øye; å gjøre deg enda mer tilfreds med deg selv. Vi har gjort det enkelt for deg og tilbyr herved det bredeste og beste skjønnhetstilbudet i området rundt Hamar. VIKA frisørene har stor butikk med godt utvalg i hårprodukter. Vi fører også økologiske produkter.

6

Vi på Athina frisør og velvære er opptatt av at du som kunde skal bli tatt i mot på god måte og ha en behagelig opplevelse hos oss. Vi kurser våre frisører årlig for å være med på aktuelle trender og nyheter i faget. Våre priser er konkurransedyktige og vi kan tilby 10% studentrabatt. Velkommen til oss!

7

Klippotequet TREND ønsker nye og gamle kunder velkommen til en moderne og stilfull salong. Kontinuerlig kursing på våre frisører garanterer Sterk faglig kompetanse

8

Her jobber 4 frisører med stor respekt for frisørfaget og musikk. Trendy salong med fokus på fornøyde kunder og god stemning. Velkommen!

9

Avd. Snorresgate 33 31 99 46 Avd. Tolvsrød 33 32 72 30 For mer info besøk vår hjemmeside.

11

Freedom Frisør tilbyr hårklipp farging av hår og striping. I tillegg kan vi lage hull i ørene. Salongen holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt i Bergen sentrum. Vi i ønsker deg velkommen til oss i Strandgaten 52 i gågaten. Vi er også forhandler av hårpleieprodukter fra L'Oréal og ID

13
15

Vi tilbyr alt innenfor hårpleie, alt fra Straight & Shine (Markedets mildeste utglattende behandling) til Hairtalk hairextension.,Vi har mange års erfaring i bransjen med sterk faglig kompetanse fra bla. undervisning. ,Carpe Diem Hårstudio har stort fokus på videreutvikling innen moter og trender og ønsker å gi deg som kunde profesjonell behandling og veiledning

19

Carpe Diem er din lokale frisørsalong i Stavanger. Vi holder til sentralt i Hillevåg i Torgveien 23, rett ved Kilden. Vi tilbyr det meste innen hårpleie: Hårklipp, farging, striping og bruefrisering.,,Vi er lidenskapelig opptatt av å yte god kundeservice og lytter til dine ønsker å behov for å sikre best mulig resultat for deg so kunde. Vi benytter blant annet eksklusive produkter som: Kerastase,... Les mer

20

Salongen ligger i 2. etg. på AMFI senteret Namsos. Gratis parkering! Vi tilbyr alle typer frisering for både dame og herrer. Velkommen til oss!