Hopp til søk

Vi utfører klipp, skin fade, klassisk barbering med kniv og trimming av skjegg. Vi er kjent for å være meget gode på skin fade. Hele 25 % studentrabatt fra 10-14, og 15 % etter 14.00. Vi ønsker å gi dere en god opplevelse, god service, kvalitet og trygghet. Vår inspirasjon kommer ifra USA. Vi holder oss jevnlig oppdatert på frisyrer, trender og nye produkter. Opplev en unik avslappende atmosfære ... Les mer

Velkommen til Agaton Sax! Vi har tre frisørsalonger i Trondheim. I Midtbyen, Lade og Havstad. Her finner du en god blanding av godt erfarne frisører, flotte lærlinger og hud- og fotpleier!

  • Trondheims billigste frisør!
  • Herreklipp - 199 kroner
  • Student rabatt
  • Honnør rabatt
  • Gode parkeringsmuligheter

Du finner oss sentralt i midtbyen på Trondheim Torg, vis-à-vis teateret. Vi er en frisørsalong med høy kompetanse, liker å være trendy og følge motebildet, samt kunne behandle alle typer mennesker.

Velkommen til Agaton Sax! Vi har to frisørsalonger i Trondheim. En på Lade og en på Havstad. Her finner du en god blanding av godt erfarne frisører, flotte lærlinger og hud- og fotpleier!

Nardo Frisørsenter er en veletablert frisørsalong med beliggenhet på Nardo Centeret i Trondheim. Vårt dyktige team bestående av både erfarne & nyutdannede frisører samt vårt brede utvalg av hårpleie & styling fra våre profesjonelle leverandører gjør at vi kan imøtekomme de aller fleste behov!

Rimelig klipp og barbering. Over 10 års erfaring i bransjen, så hos oss blir du garantert fornøyd! Hver 6. klipp er gratis! Vi har alltid ledig drop-in timer. I tillegg spesialiserer jeg meg på skjegg og fading, samt hårtattovering.