Hopp til søk

Resultat - Bryn

  • Bailine - Gratis prøvetime
  • Økologisk spraytan
  • Fettfjerning og Figurforming
  • Filler Behandling Hyaluron Pen
  • Spa

Youngs Frisører - din frisørsalong på Youngstorget i Oslo! Vi tilbyr også behandlinger innen vipper & bryn. Når du går ut av Youngs Frisørsalong etter endt behandling ønsker vi at du skal føle to ting; at du nettopp var igjennom en kvalitetsbehandling, som du kunne tenke deg å gjenta, og at tjenesten var verdt det du betalte.

Din trygghet- Vår Fagutdannelse. ZikkZakk Frisør etablert i April 1995 er byens frisør både for dame og herre. Vi har fagutdannede frisører med lang erfaring og er godkjent lærebedrift. Vi utfører alt innen farging, striping, klipp, permanent, hairextention, straight and shine, hårkurer, hodebunnsmassasje, form og farge av bryn etc. Kom innom for en hyggelig prat og vi gir deg en profesjonell beh... Les mer

Velkommen til Palè Frisører. Vi utfører alle typer hårklipp, i tillegg til farging, vipper og bryn.

Velkommen til Miss Sofi frisør, kom innom å få deg en eksklusiv opplevelse og egenpleie skreddersydd til akkurat deg!

Isaxa Frisør A/S ligger midt i sentrum. Vi er 6 frisører som elsker faget vårt,og vi synes hver dag er en positiv utfordring. Vi utfører alt innen frisørarbeid: Klipp, farge, oppsett, permanent, makeup, brudepynt, hair tattoos, fargin+napping av bryn og vipper m.m.

Velkommen til Aud`s Frisérkro - din frisør på Flisa. Vi har lang erfaring, og hos oss er det deg og dine ønsker som står i fokus!

Frisørsalong på Valestrandsfossen, Osterøy. Holder til i nyoppussede og innbydende lokaler sammen med Amethyst Beauty som også driver innenfor skjønnhetsbransjen.

Ønsker du å bli mottatt av en kreativ og oppdatert frisør? Ja, da skal du komme til oss i sentrumskvartalet i Namsos.

Vi er et lite team bestående av kreative frisører og hårstylister. Capillo har som hovedmål og være et trivelig sted å komme til. For oss er det ekstra viktig at du føler deg velkommen og ivaretatt.

Vi er Susanne Sivertsen og Anne Sivertsen. Susanne Sivertsen startet sin utdannelse i 2015 med PMU og har siden utdannet seg til kosmetisk hudpleier. Anne Sivertsen ble utdannet vernepleier i Mai 2010 og tok kosmetisk utdannelse i 2017. Det unike MÖ fotodynamiske lyssystemet som vi bruker i mange av behandlingene er Beauty Lounge by Susanne per i dag den eneste som har på denne kanten av landet. ... Les mer

En liten og koselig frisørsalong midt i Råholt sentrum som har fokus på velvære. Jeg ønsker at besøket skal være avslappende og at du som kunde kan senke skuldrene. I over 10 år som frisør har jeg fått masse erfaring, og jeg elsker faget mitt. Jeg har folie som min lidenskap! Håper vi sees.