Hopp til søk

Resultat - Broer

Mistenker du hull, har du tannpine eller trenger du bare en helsesjekk av dine tenner? Kanskje du har tannlegeskrekk og helst vil unngå tannlege på grunn av det? Vi tilbyr komplette tjenester innen tannbehandling og har lang og bred erfaring med pasienter som har tannlegeskrekk. Vårt fokus er pasientens trygghet samt å gi en skånsom, smertefri behandling. Hos oss får du helt vanlig rutinesjekk av... Les mer

Hvite Smil tannlegesenter holder til i nyoppussede lokaler på gateplan. Vi har lang erfaring med pasienter som lider av tannlegeskrekk, så her blir du godt ivaretatt. Vi utfører alle typer tannbehandling i tillegg behandler vi snorking og søvnapnè.

Velkommen til Sandsli Tannlegesenter - et moderne tannlegesenter med den siste teknologien innen tannbehandling. Kvelds- og lørdagsåpent. Gratis parkering!

Tannlege Ralf B. Husebø driver en moderne allmennpraksis som tilbyr alle former for tannbehandling. Vi tilbyr kvalitet i alle ledd.

Velkommen til behagelig tannbehandling i hyggelige lokaler til riktig pris. Vi hjelper deg hvis du har tannlegeskrekk.

Som pasient hos oss kan vi love deg at vi vil gjøre alt for at du skal føle deg trygg og at du vil få behandling som er basert på at vi ønsker å forebygge fremfor å reparere. Vi har gratis parkering.

CCL Norway er et av Norges ledende firmaer innen spennarmeringsarbeider og en del av CCL gruppen som tilbyr spesialiserte byggeløsninger over hele verden. Ved hjelp av de nyeste utprøvde og godkjente teknologier utfører CCL Norway en lang rekke prosjekter innen etterspent betong. Vi leverer skreddersydde løsninger for å imøtekomme den enkelte kundes spesifikke krav.

Vårt team: Hos oss jobber 3 tannleger, 1 tannpleier og 3 tannhelsesekretærer. Vi er alle fagutdannet, og har til sammen lang erfaring. Vi vil gjøre vårt aller beste for at besøket hos oss skal bli en god opplevelse.

På Gåsholmen i Farsund finner du Colosseum Tannlege Farsund. Vi holder til i 2. etg rett over Gåseholmen helsesenter. Det er heis tilgjengelig for bevegelseshemmede, men ikke automatisk døråpner. Har du behov for hjelp med døren, ring på ringeklokken og vi hjelper deg. Behandlingsrommene har en utforming slik at rullestol kan trilles inn. Her får du hjelp med alt fra den årlige undersøkelsen og o... Les mer

Trygg og behagelig tannbehandling Åpent tre kvelder i uka - mandag, tirsdag og torsdag God kapasitet - for faste og nye kunder Vi holder åpent alle ukedager, og flere dager i uken tilbyr vi også timer på kveldstid, uten tillegg i prisen.

Allbygg er leverandør av entreprenørtjenester på Vestlandet. Vi utfører alle entrepriseformer. Egenproduksjon innen betongarbeider. Sentral godkjenning i tiltaksklasse 3. Allbygg er lokalisert Bergen og Florø.

Løren Torg Tannlegesenter AS ligger i Oslo, i nærheten av Løren T-banestasjon. Våre tannleger har høy kompetanse og lang erfaring. Vi på klinikken er opptatt av å gi kunden en trygg og riktig behandling. Vi bistår når hjelpen trengs, og tilbyr derfor akutthjelp når det uheldige inntreffer. Vi er opptatt av sunn munn. Fokuset vårt er på friske forhold i munnhulen. Vi instruerer og motiverer pasie... Les mer

I Fredrikstad sentrum, midt i gågaten og sentrumskjernen finner du Colosseum Tannlege Fredrikstad Sentrum. Her får du hjelp med alt fra den årlige undersøkelsen, ordinær og estetisk tannbehandling til mer komplekse behandlinger. Hos Colosseum Tannlege Fredrikstad Tannregulering får du hjelp til alle typer tannregulering. Husk å ta med henvisning fra den offentlige tannhelsetjenesten ved første ko... Les mer

Sentralt i Arendal i Kastellgården, finner du Colosseum Tannlege Arendal Kastell, tidligere Kastell tannlegesenter. Her får du tannbehandling tilpasset dine behov. Enten det er den årlige tannsjekken, ordinære behandlinger, eller mer komplekse tannbehandlinger som vi kan hjelpe deg med. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med topp moderne utstyr og du kan få hjelp til de fleste typer tannbe... Les mer

Midt i Mo sentrum finner du Colosseum Tannlege Mo i Rana. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, implantater og implantatprotetikk. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

På Furuset Senter finner du Colosseum Tannlege Furuset. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. Ved akutt behov etterstreber vi alltid å gi deg rask hjelp. Vi hjelper deg med de fleste typer tannhelseutfordringer både ordinære, estetiske og kompliserte behandlinger. Vi hjelper deg også med usynlig tannregulering. Fra nyåret av, vi... Les mer

Tannlege og spesialist under samme tak midt i Sandnes Sentrum. Hos oss ved tannlege Fahri Demirbas tilbyr vi alt av moderne tannbehandling, vanlig tannbehandling så vel som avansert spesialistbehandling.