Hopp til søk

Tannlege Ålesund

Ser du etter en tannlege i Ålesund for tannimplantater, estetisk tannpleie, tannbleking eller ordinær kontroll av tennene? Her finner du din lokale tannlege i Ålesund, som også ønsker nye pasienter velkommen. Se listen for telefonnummer, kart og nettadresse til våre tilbydere. Søker du etter en kjeveortoped klikker du på lenken.

Sentrum Tannklinikk – Ålesund ligger sentralt til i Ålesund sentrum på Kiperviktorget. Vi er to tannleger som er utdannet og godkjent fra universitetet i Oslo og Bergen.

Trygg tannhelse - på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette ved klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Brattvåg Tannhelse er en moderne tannklinikk som tilbyr alle typer tannbehandlinger inkludert implantater og usynlig tannregulering. Vi har god erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk og tilbyr akutt time på dagen. Velkommen til din lokale tannlege.