Tannlege Ålesund

Ser du etter en tannlege i Ålesund for tannimplantater, estetisk tannpleie, tannbleking eller ordinær kontroll av tennene? Her finner du din lokale tannlege i Ålesund, som også ønsker nye pasienter velkommen. Se listen for telefonnummer, kart og nettadresse til våre tilbydere. Søker du etter en kjeveortoped klikker du på lenken.

Sentrum Tannklinikk – Ålesund ligger sentralt til i Ålesund sentrum på Kiperviktorget. Vi er to tannleger som er utdannet og godkjent fra universitetet i Oslo og Bergen.

Apollonia Tannklinikk er en av Norges største tannklinikker med alt under ett tak - tannpleiere, allmenntannleger, oral kirurg, spesialist i kjeveortopedi, endodonti, periodonti, oral protetikk samt narkoselege og psykolog. Vi tar imot henvisinger fra tannleger og leger.

Sjøholt Tannklinikk er en liten og imøtekommende tannklinikk, lokalisert i Storfjordbygget på Sjøholt.Vi har gratis parkering utenfor klinikken. Det er også enkelt å ta bussen (f.eks. Timeekspressen) som stopper kun et par minutters gange bortenfor oss. Vi tilbyr tjenester innen allmennpraksis og spesialistpraksis for rotfyllinger, og tar i mot både faste kunder til årlig kontroll og nødvendig b... Les mer