Hopp til søk

Tannlege Oslo Sentrum

Ser du etter en tannlege i Oslo Sentrum? Tannlegene i oversikten kan hjelpe med alt i fra rutinemessige kontroller til tannimplantater og estetisk tannpleie. I listen finner du telefonnummer, hjemmesideadresser og kart slik at du raskt og enkelt kan bestille time hos din tannlege.

Trenger du ny tannlege i Oslo? Hos Odontia Tannlegene er din munnhelse alltid ivaretatt. Odontia godetenner tilbyr de fleste vanlige tannhelsetjenester ved tinghuset, midt i Oslo sentrum. Ved behov, har vi tett samarbeid med dyktige spesialister. Først og fremst anbefaler vi at du kommer inn i et system der du får årlig kontroll, og får utført eventuell nødvendig tannbehandling.Vi sørger for i... Les mer

Vi kan som eneste tannklinikk i Norge tilby behandling i utlandet med første konsultasjon, garanti og oppfølging i Oslo, Bergen, Trondheim og Alta. Her finner du servicekontor for organisering av tannlegereiser til Budapest som vil spare deg for tusenvis av kroner. Våre tannlegekontorer har langåpent og tar i mot nye og gamle pasienter, også etter arbeidstid og vårt profesjonelle team av eksperte... Les mer

Velkommen til behagelig tannbehandling i hyggelige lokaler til riktig pris. Vi hjelper deg hvis du har tannlegeskrekk.

Vi befinner oss ved Nationaltheatret midt i Oslo sentrum. Du får 50% rabatt på første konsultasjon! 30 års erfaring - utdannet ved Universitetet i Oslo (UiO).

Trygg tannhelse - på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette ved klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Dm Tannlegene Mojgan Mirtaheri

Domus&Medicus Tannlegesenter Pilestredet Park 7, 0176 Oslo

Tannlege – Oslo Sentrum