Hopp til søk

Resultat - Eiendomsforvaltning og -utvikling Møre og Romsdal

En solid partner innen forvaltning av kjøpesenter. Alti Forvaltning AS er engasjert i kjøpesentre og annen eiendom over hele landet, fra Svolvær i nord til Mandal i sør. Hovedkontoret ligger i Surnadal på Nordmøre, og vi har avdelinger i Arendal, Oslo og Ålesund. Vi forvalter eiendommer for andre eiere, i tillegg til det vi har eierskap i selv. Vår filosofi er å drive forvaltning på en profesj... Les mer

LL Holding AS er et eiendomsselskap med hovedkontor i Surnadal på Nordmøre. Forvaltning, drift og utvikling av kjøpesenter er et hovedområde. Vi eier, forvalter og bygger eiendom innenfor andre bransjer også; andre handelseiendommer, kontor og bolig.

Borgstein AS ble etablert i 1990, etter det har vi satt opp mange nye moderne kontorbygg. Vi leier ut kontor både store og små. Vi holder til på Stålhaugen 9. Her har vi et flott maritimt miljø med kai og marina. Vi har en stor, god kantine med et godt utvalg av både kald og varm mat. Vi har også gode parkeringsmuligheter og en ny flott parkeringsgarasje som alle leietakere kan bruke fritt.

Norutbygg ble stiftet i 1993 og har som formål å erverve og utvikle eiendom for salg og utleie. Prosjekter utvikles fra idé til ferdig prosjekt enten i egen regi eller i samarbeid med andre. Norutbygg engasjerer seg i utbygging og salg av næringsbygg og boliger. Vi sørger også for drift av og forvaltning av heleide og deleide eiendommer.

Angvik Eiendom AS

Postboks 2607, 6405 Molde