Hopp til søk

Resultat - Eiendomsforvaltning

Borgstein AS ble etablert i 1990, etter det har vi satt opp mange nye moderne kontorbygg. Vi leier ut kontor både store og små. Vi holder til på Stålhaugen 9. Her har vi et flott maritimt miljø med kai og marina. Vi har en stor, god kantine med et godt utvalg av både kald og varm mat. Vi har også gode parkeringsmuligheter og en ny flott parkeringsgarasje som alle leietakere kan bruke fritt.

Dale Industripark administreres av Umoe Sterkoder AS. Anlegget har et samlet areal på ca 90 da, hvorav 15 da verksted, lager og kontorfasiliteter. Anlegget ligger sentralt i Kristiansund ytre havn, og omfatter 3 kaier. Det er kaier med god bæreevne og mulighet for krevende løfteoperasjoner. I 2008 ferdigstilles et nytt kontorbygg rettet mot industrielt leiemarked.

Norutbygg ble stiftet i 1993 og har som formål å erverve og utvikle eiendom for salg og utleie. Prosjekter utvikles fra idé til ferdig prosjekt enten i egen regi eller i samarbeid med andre. Norutbygg engasjerer seg i utbygging og salg av næringsbygg og boliger. Vi sørger også for drift av og forvaltning av heleide og deleide eiendommer.