Tannlege Oslo

Er du i Oslo og trenger en tannlege? Oslo har en rekke forskjellige tannleger som tilbyr tjenester som tannbleking, estetisk tannpleie, tannimplantater samt behandling av tannverk. Du kan finne kart og veibeskrivelse til din tannlege i Oslo i denne oversikten. Trenger du akutt tannbehandling kan du klikke her for tannlegevakt.

Årvoll tannhelse - din trygghet. Vi er en del av Oslo tannlegevakt.,Vi startet opp i 1968 og har fra første stund lagt vekt på at vi skal yte kvalitet, service og omsorg til våre pasienter. Årvoll Tannhelse består av erfarne tannleger, spesialister og tannpleiere som kan hjelpe deg på dagen dersom du skulle ha behov for akutt tannbehandling. Vi har bred erfaring innen tannhelse med moderne metode... Les mer

Sentrum Tannlegesenter er en topp moderne klinikk i hjertet av Oslo. Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie. Du får du time på dagen når noe virkelig haster.

Vi har kort vente tid for akutte pasienter! Vi er et hyggelig team av allmentannleger, spesailister og tannpleier som passer på at Du blir godt i varetatt.

Vi kan som eneste tannklinikk i Norge tilby behandling i utlandet med første konsultasjon, garanti og oppfølging i Bergen, Oslo og Alta. Her finner du servicekontor for organisering av tannlegereiser til Budapest som vil spare deg for tusenvis av kroner. Våre tannlegekontorer har langåpent og tar i mot nye og gamle pasienter, også etter arbeidstid og vårt profesjonelle team av eksperter utarbeide... Les mer

Velkommen til behagelig tannbehandling i hyggelige lokaler til riktig pris. Vi hjelper deg hvis du har tannlegeskrekk.

Vi befinner oss ved Nationaltheatret midt i Oslo sentrum. Du får 50% rabatt på første konsultasjon! 30 års erfaring - utdannet ved Universitetet i Oslo (UiO).

Vi på vårt tannlegesenter tilbyr deg god og omsorgsfull tannbehandling basert på dine behov. Vi tilbyr høy faglig standard i et moderne utstyrt tannlegesenter i nye, trivelige lokaler på Bøler senter. Gode parkeringsforhold og gode offentlige kommunikasjoner gir lett tilgjengelighet for deg som skal besøke vårt tannlegesenter. Bølerlia tannlegesenter ligger i inngangsplanet slik at det er enkelt ... Les mer

Klinikken er sentralt lokalisert på Smestad Helsesenter i Sørkedalsveien 90B. Det er et godt tilbud av offentlig kommunikasjon og parkeringsmuligheter. Velkommen til oss!