Hopp til søk

Resultat - Tannlege Møre og Romsdal

Her jobber tannlegene Martin Haanæs og Kjersti Mittet Haanæs. Moderne heldigital tannlegepraksis i Molde sentrum. Gratis parkering og heis.

Sentrum Tannklinikk – Ålesund ligger sentralt til i Ålesund sentrum på Kiperviktorget. Vi er to tannleger som er utdannet og godkjent fra universitetet i Oslo og Bergen.

Brattvåg Tannhelse er en moderne tannklinikk som tilbyr alle typer tannbehandlinger inkludert implantater og usynlig tannregulering. Vi har god erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk og tilbyr akutt time på dagen. Velkommen til din lokale tannlege.

Trygg tannhelse - på dine premisser. I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette på mer enn 80 klinikker over hele landet. I Oris Dental lover vi å lytte til deg, gi deg god informasjon, og møte dine behov på en profesjonell og vennlig måte.

Malmedalsklinikken er en del av Tannlegene i Elnesvågen. Vi har kontorfellesskap med Tannlege Einar Hals. Malmedalsklinikken består av Tannlege Ingfrid Malmedal, Anne Valle og Christina Vevang Teistklubb.

Stranda Tannlegesenter er en moderne tannklinikk på Stranda, bestående av to kvalitetsbevisste tannleger og to hyggelige assistenter. Vi ønsker både nye og gamle pasienter velkommen til oss

Velkommen som ny pasient hos Halsklinikken! Her skal du kunne føle deg trygg på at du blir både sett og hørt, og at du får den behandlingen du trenger. Vi legger prestisje i jobben vi utfører, og gjør vårt beste for at hver pasient skal få den beste behandlingen. Våre tannleger har lang erfaring og står klare til å hjelpe deg.

Vi ønsker velkommen til vår moderne tannklinikk på Moldetorget. Her kan vi tilby det nyeste innen moderne tannbehandling. Som allmenntannleger utfører vi alle former for tannbehandling, og har i tillegg lang erfaring innen estetisk behandling og implantatbehandling. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på. Vi ser frem til å høre fra deg.