10 år som firma

Rosengren Bygg AS

Auglendsmyrå 6, 4016 Stavanger Vis kart

Et solid Stavanger-firma Bygging er investering i noe som skal vare. Da skal du være trygg på at firmaet du bruker, kan stå for oppfølging og være til stede for deg ved senere anledninger. Rosengren Bygg AS er eid og drevet av Arne og Helge Rosengren som til sammen har ca. 40 års erfaring innen tømring og muring. God økonomi, seriøs innstilling og dyktige fagfolk er vårt grunnlag for å gjennomføre små og store prosjekter på en slik måte at du kommer tilbake. Vi kan utføre alt fra totalrenovering av boligen din til parkett, våtrom, peis osv. Vi kan bygge hus, hytte, påbygg, garasje, terasse, hagebod osv. Vi legger skifer og belegningstein, bygger tre og steingjerder. Som vår kunde kan du ha bare oss å forholde deg til. Det vi ikke gjør selv skaffer vi folk til å utføre.

  • Sort og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.
Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for Byggkvalitet
  • Gasellebedrift
Mobiltelefon 906 68 568
Arne Rosengren 901 14 433
E-post post@rosengrenbygg.no
Hjemmeside www.rosengrenbygg.no
Postadresse: Storebakken 22, 4028 Stavanger.

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.