Snekker og tømrer

Trenger du hjelp av en snekker eller tømrer? Skal du bygge en trapp, eller terrasse og vil sette bort jobben? Finn rett snekker eller tømrer i vår oversikt.

1

Vi tilbyr det meste innenfor kategorien Bygg og Anlegg i Ålesund og omegn. Våre satsningsområder er først og fremst: Næringsbygg og innredning/ombygging Eneboliger Tomteutvikling og feltutvikling Arkitekttjenester

2

Byggmester Bjørn Erik Skoglunn startet opp som bedrift i 1999. Vi innehar sentral godkjenning, er godkjent våtromsbedrift og er en bygg/tømrermester-bedrift, som har Tromsø og omegn som virkeområde.

3

Vår over 100 år lange erfaring gjør at vi har utviklet høy kompetanse på å se smarte og moderne løsninger. Våre arkitekter lager skisser ut ifra Deres ønsker og behov tilpasset tomtens kvalitet.

4

Hans Røtvei AS og Steinsheim & Hindseth AS går sammen til SHR BYGG AS. Sammen kan vi tilby 25 års erfaring og kvalitet innen snekkering, tømring, murarbeid, og byggevirksomhet. Ring for befaring.

5

LG-Bygg AS er lokalisert i Trondheim og Fosen. Vi utfører byggetjenester innen: Nye eneboliger, Ombygging og rehabilitering, Garasjer, Hytter, Påbygg, Leilighetsbygg og Mindre næringsbygg.

8

Vår over 100 år lange erfaring gjør at vi har utviklet høy kompetanse på å se smarte og moderne løsninger. Våre arkitekter lager skisser ut ifra Deres ønsker og behov tilpasset tomtens kvalitet.

10

Vi i Bergen Tak AS har over 15 års erfaring med å sørge for at Bergens tak blir fornyet til å tåle de store mengdene nedbør vi har.

11

Vi hjelper deg med hele byggeprosessen fra planlegging til ferdig bygg, som totalleverandør innenfor bygg- og anleggsbransjen. Vi påtar oss alt av tømrer- og snekkerarbeid, som: nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering, mur- og betongarbeid, stein og flisarbeid, kjøkken, bad og garderober.

16

Hva gjør vi? Bjarnes Håndverkstjenester leverer alt innen tømring, maling og tapetsering. Vi utfører alle typer oppdrag, både for private og offentlige kunder. Nybygg, tilbygg og rehabilitering. Store og små jobber. Hvordan gjør vi det? Lokalt, personlig og profesjonelt: Vi har gjennom mange år og mange oppdrag skaffet oss en bred og solid kompetanse. Vi tilbyr fleksible løsninger fordi vi er nær... Les mer

17

Andreassen Bygg AS er en trygg og solid totalleverandør av håndverkertjenester, med hovedfokus på kvalitet, service og fleksibilitet. Vi utfører alle typer oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering til både privat og bedriftsmarkedet. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!

18

--.3BYGG ble opprettet av Arne Medby og Jon Arild Sagheim i 2000 som --.-enkeltmannsforetak. I 2009 gikk vi over til å bli aksjeselskap. ----Firmaet har i dag fem ansatte. ----Arne og Jon Arild har 25 års erfaring innen tømrerfaget. ----Vi vektlegger gode kunderelasjoner og kvalitetsmessig utført håndtverk. --.-3BYGG har god erfaring med oppføring av hytter og boliger, lagerhaller, tilbygg, v... Les mer

19

Byggservice Innlandet er totalentreprenør av håndverkstjeneste, og har lang erfaring og stor kompetanse innen vårt fagfelt. Vi tar på oss store og små oppdrag for både offentlige og private kunder, og håndterer alle oppdrag profesjonelt og etter avtale. Vi er opptatt av å videreformidle kunnskap til fremtidens håndverkere, og har fire-fem lærlinger i bedriften til enhver tid. Vi har også våre ans... Les mer