Snekker og tømrer

Trenger du hjelp av en snekker eller tømrer? Skal du bygge en trapp, eller terrasse og vil sette bort jobben? Finn rett snekker eller tømrer i vår oversikt.

1

Mesterbedriften ASW Bygg AS (ASWB) er en trygg og solid leverandør av håndverkertjenester til privatpersoner og profesjonelle aktører. Vi er godkjent for ansvarsrett (Sentralt Godkjent), og ved bruk av dyktige norske og utenlandske håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på oppdragslokalisasjonen, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med god etterdokum... Les mer

3

17 års fartstid med nøyaktig og profesjonelt arbeid har gitt oss mange fornøyde kunder. Kontakt oss for små og store oppdrag innen påbygg, nybygg og rehabilitering

4

Byggmester Bjørn Erik Skoglunn startet opp som bedrift i 1999. Vi innehar sentral godkjenning, er godkjent våtromsbedrift og er en bygg/tømrermester-bedrift, som har Tromsø og omegn som virkeområde.

5

Vår over 100 år lange erfaring gjør at vi har utviklet høy kompetanse på å se smarte og moderne løsninger. Våre arkitekter lager skisser ut ifra Deres ønsker og behov tilpasset tomtens kvalitet.

7

Tar alle oppdrag innen snekker, tømrer og betongarbeid. Lyd eller støyproblemer ifra vinduer? Da har jeg løsningen hvor du slipper å gjøre noe utvendig. Passer både hjemme eller til kontor/industribygg. Dette vil også redusere desibelnivået med over 50%

8

Vi hjelper deg med hele byggeprosessen fra planlegging til ferdig bygg, som totalleverandør innenfor bygg- og anleggsbransjen. Vi påtar oss alt av tømrer- og snekkerarbeid, som: nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering, mur- og betongarbeid, stein og flisarbeid, kjøkken, bad og garderober.

9

Hans Røtvei AS og Steinsheim & Hindseth AS går sammen til SHR BYGG AS. Sammen kan vi tilby 25 års erfaring og kvalitet innen snekkering, tømring, murarbeid, og byggevirksomhet. Ring for befaring.

Velkommen til A3-Bygg Beitstad,,Vi tar på oss prosjektbygging, nybygg, fjøs, restaurering og renovering av hus.,Intet oppdrag er for lite, det du ønsker ordner vi! Kontakt oss gjerne for et pristilbud.

11

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet god kompetanse og bred erfaring fra ,mange varierte oppdrag innenfor flere områder:,Alt av snekkerarbeid, thermomur og fundamentering, mindre støttemurer, radonsperre, ovn/pipe, mm. utfører vi selv.,Vi har gode samarbeidspartnere innenfor alle fagfelt og sørger for fin flyt og gjennomgående høy standard på levert produkt.,Vårt fokus er eksepsjonelt god... Les mer

13

Vi i Din Bygg og Eiendom AS ønsker med dette å tilby tjenester innen maling, totalrenovering av bad, helrenovering/montering av kjøkken, vindu- og dørarbeid, taktekking, alt av snekkerarbeid, ferdighus/hytte, betongsaging, flislegging, mur og betongarbeid.,Vår visjon er tjenester av høy kvalitet til en rimelig penge i henhold til lovverk og kontrakt. Vi tilbyr derfor 100% fornøyd-garanti!

14

Med fagfolk innen grunnarbeid, betong, tømmerfaget, mur & våtrom kan vi ta deg fra A til Å, uavhengig om du er privatkunde eller proffkunde. På laget har vi både tømmermester og betongmester som sikrer kvaliteten til våre kunder krever av oss.

15

LG-Bygg AS er lokalisert i Trondheim og Fosen. Vi utfører byggetjenester innen: Nye eneboliger, Ombygging og rehabilitering, Garasjer, Hytter, Påbygg, Leilighetsbygg og Mindre næringsbygg.

16

Indigo Bygg & Eiendom AS er en leverandør av byggetjenester med god kvalitet og service. Vi er en helnorsk tømrer-bedrift som utfører alt innen bygg med spesialkompetanse på rehabilitering og vannskader. Ved å bruke oss kan vi garantere deg et resul... Les mer

18

Borgund Bygg AS tilbyr det meste innenfor kategorien Bygg og Anlegg i Ålesund og omegn. Våre satsningsområder er først og fremst: Næringsbygg og innredning/ombygging, Eneboliger, tomteutvikling og feltutvikling og Arkitekttjenester.

19

Byggmester Hofstad AS består av totalt 17 mann, derav 2 byggmestere, 2 flisleggere/murere, 1 maler, 10 tømrere og 2 tømrer lærlinger. Vi har til sammen 10 servicebiler. Dette gjør oss svært fleksible og mobile.,Vi utfører enkeltoppdrag, men tar også... Les mer