11 år som firma

VVS Senteret AS

Bentsrudveien 1 A, 3083 Holmestrand Vis kart

Vår beliggenheten er 1 minutt fra E-18, v/Rema 1000, Montèr, Europris, Sundance - 10 minutter fra Sande, 15 minutter fra Horten og 20 minutter fra Tønsberg.

  • Sort Mestermerket
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Grønn, gul, sort og hvit Rørinspeksjon Norge
  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
Telefon 33 09 60 30
Telefaks 33 05 11 36
E-post post@vvssenteret.as
Hjemmeside www.vvssenteret.as

Søkeord

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.