1

Snekkere og elektrikere. Vi tar hele oppussingen fra A til Å! Ring oss idag. Totalrehabilitering av bad. Vi samarbeider med dyktige flisleggere.

2

Grevstad & Tvedt VVS AS er en rørleggerbedrift med 19 ansatte som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Bergen og omegn. Vi påtar vi oss det meste innen rørleggerfaget som nybygg, rehabilitering og service og utfører arbeid innenfor sanitær, varme, kjøling og sprinkler. Bedriften har Mesterbrev, KEM-utdanning og er FG-godkjent for montering av sprinkleranlegg. Dette gir deg som kun... Les mer

5

Rørleggervakta A/S er en 24t DØGNÅPEN mesterbedrift som påtar seg det meste innen vanlig type rørleggerjobber i vanlig arbeidstid, i tillegg til vår Rørleggervakt.Siden 1977 har vi utført 1000-vis av oppdrag, og vi er den opprinnelige og originale Rørleggervakta A/S i Oslo.Vi har alltid korte ventetider, så ta kontakt. Konkurransedyktige priser. Velkommen som kunde til SERVICE-RØRLEGGERN DAG&NATT... Les mer

6

Døgnvakt. Vi er der når du trenger det !,,Vi leverer rørleggertjenester til private og det profesjonelle markedet. Her er alle kunder, om de store eller små, viktige for oss.,,Vi utfører komplette løsninger for våre kunder og selvfølgelig blir våre arbeider FDV dokumentert. Ingen serviceoppdrag er for små for oss. Vi ønsker å være en rørleggerbedrift som hjelper til med store og små oppdrag.

7

Høytrykks-Vakta AS har lang erfaring innen vår bransje, noe som har gitt oss en unik kompetanse innenfor det å tilpasse utstyr av høy kvalitet til det enkelte oppdrag.

8

Vi utfører alt innen Snekkerarbeid.,Rehabilitering, nybygg/tilbygg og baderom og Rørleggertjenester.,Vi selger og installerer Panasonic og LG varmepumper fra Bauer Energi.

10

Rørleggerne J&L A/S ble etablert i 2005, og har i dag 6 ansatte, som til sammen har lang og bred kompetanse innen håndverksfaget. Vi er en rørleggerbedrift som leverer service og god kvalitet, til privatpersoner, utbyggere og offentlige etater. Vi utfører det meste innen rørservice og vvs arbeid. Ta kontakt for befaring og tilbud.

11

Alt innen rørleggertjenester. Vi utfører tjenester for privat og bedriftsmarkedet. Nyanlegg, varmepumper, rehabilitering, varmeanlegg, kjøleanlegg, sprinkelanlegg!

12

Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for alle installasjoner, både nybygg og ved rehabilitering av bygårder, kontorer industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og justeringer av eksisterende installasjoner.

Vi gjør alt av Rørleggerarbeid i Vestfold. Vi er medeiere i Opplæringskontoret for Rørleggere.

14

Rørlegger Bergen AS er en rørleggerbedrift med over 15 års erfaring i bransjen. Vi tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Bergen og omegn. Bedriften har sentralgodkjenning og er godkjent for ansvarsrett. Rørlegger Bergen AS påtar oss det meste innen rørleggerfaget som rehabilitering, service og nybygg. Vi tilbyr totalleveranse av bad og kjøkken, der du som kunde kun har én aktør å f... Les mer

15

Rørlegger Sentralen AS er en seriøs, innovativ og markedsorientert rørleggerbedrift som yter høy «Service og Kvalitet til Avtalt tid!» Din lokale rørlegger i Oslo, med 24 timers rørleggervakt. Vi oppfant frammøtegarantien, og våre rørleggere kommer til avtalt tid! Rammeavtale tilbys, borettslag/sameier og firmakunder.

16

Firmaet ble etablert i 2004 og har etter det ekspandert. I 2011 fusjonerte Rørlegger Trond E. Madsen AS inn firmaet Arne Stensvik VVS og skiftet deretter navn til Rørleggermester Madsen & Stensvik AS. Vi er 3 rørleggermestere og vil i fremtiden satse på å gi kundene våre kvalitet og trygghet gjennom faglig kompetanse. 2013 tok vi over Spjelkavik Rør AS og vil med dette ta oss av det kundene som h... Les mer

17

Drammen VVS ønsker å være førstevalget til alle som har behov for rørlegger i Drammen og omegn. Vår erfaring er at god kommunikasjon er nøkkelen til et velykket prosjekt. Alle våre kunder får derfor en egen kontaktperson som gir deg løpende informasjon om utviklingen i prosjektet. Dette gjør at du som kunde kan føle deg trygg på at jobben blir utført til avtalt tid og pris!

19

Harry Martinsen AS ble etablert i 1923. For oss er fagkunnskap, kvalitet og pålitelighet blitt satt i høysetet. Vi har kontor og verksted i Hammerstadsgate 5, ikke langt fra krysset Bogstadveien/Industrigaten, som er et sentralt utgangspunkt for største delen av Oslo. Vi tar små og store oppdrag, og er godkjent våtromsbedrift og sentralt godkjent for ansvarsrett.