2

24vvs.no er et landsdekkende rørleggerforetak som har døgnvakt 24 timer i døgnet. Vi rykker ut døgnet rundt om du skulle ha problemer med vannlekkasje eller blokkering av avløpsrør etc.Vi har avdelinger i alle norske byer. Dersom du har akutte problemer. Nøl ikke Ring: 991 2424 2 og vi sender ut en av våre lokale rørleggere i ditt distrikt.

3

Når ulykken har skjedd, kontakt oss! Vi har 24 timers utrykning alle dager inkludert søndag og hellig dager. Nødhjelp prioriteres.

4

Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for alle installasjoner, både nybygg og ved rehabilitering av bygårder, kontorer industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og justeringer av eksisterende installasjoner.

5
6

VVS Team Tromsø AS baserer sin virksomhet på å være en samarbeidspartner som rørlegger for ,Private, Næring og for industri. ,Vi dekker ditt behov fra større entrepriser til mindre serviceoppdrag. ,Komplett leverandør for alle installasjoner, både nybygg og ved rehabilitering av bygårder, ,kontorer og næringslokaler.,Vårt team har spisskompetanse på baderoms løsninger å leveranser.,Vi stiller vår... Les mer

7

Varme & Bad er rørleggerkjeden for både privat- og bedriftsmarkedet i hele Norge. Gjennom mer enn 200 lokale rørleggerbedrifter har vi et vidt spekter av kunder og oppdrag. Alt fra elegante baderom og miljøvennlige oppvarmingsløsninger, til rør i alle dimensjoner for krevende bedriftskunder.

8

VB Tromsø er rørleggeravdelingen i Høytrykksvakta AS. Vi har lang erfaring som rørlegger i Tromsø og har spesialisert oss som gode servicerørleggere og rykker gjerne ut på kort varsel. Går du med tanker om å pusse opp bad eller kjøkken, tar vi gjerne oppdraget. Vi kommer da på befaring, gir gode råd og innspill til løsning og et pristilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!