8 år som firma

Rørlegger 24 - 7 AS

Monrads gate 17, 0564 Oslo Vis kart

Postboks 6711 Rodeløkka, 0503 Oslo

Rørlegger 24-7 AS er rørleggerbedriften som alltid holder åpent. Vi er stolte av å kunne være en mesterbedrift, som innehar sentral godkjenning, og videre er våre rørleggere utstyrt med våtroms-sertifikat. Du finner oss sentralt, midt i hjertet av Oslo, ikke langt fra Carl Berners plass. Vi er klare til å stille opp for nettopp deg, når uhellet er ute, og ellers når du måtte ha behov for våre rørleggertjenester. Ved hjelp av vår kontinuerlige 24 timers døgnvakt, 365 dager i året, står våre rørleggere klare til å hjelpe nettopp deg, når uhellet er ute

  • sort Mestermerket
  • Rød, blå, svart og hvit VVS Fagmann - Spesialist på rør og rørteknikk
  • BVN - byggebransjens våtromsnorm - godkjent våtromsbedrift
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
Telefon 21 91 80 05
E-post post@rorlegger24-7.no
Hjemmeside www.rorlegger24-7.no

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.