21 år som firma

Rørleggermester Einar Jørstad AS

Vidars gate 2, 0452 Oslo Vis kart

  • Sort Mestermerket
  • BVN - Byggebransjens våtromsnorm
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Blå og grå MVA Registrert
Mobiltelefon 909 50 909
Mobiltelefon 973 08 800
Mobiltelefon 966 41 381
Fredrik L. Rjukan, Rørlegger 909 50 001
E-post post@einarjorstad.no
Hjemmeside www.ejror.no
Hjemmeside www.einarjorstad.no

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.