Hopp til søk

Resultat - Rivningsarbeide

Casper Ødemark kan bistå med grunnarbeid - graving, drenering, planering - i ditt prosjekt. Utleie som maskinfører, men ikke fremmed for å hoppe ned i grøften selv uten maskin. Tar både smått og stort - med alltid godt humør!

Grunnarbeid (graving, drenering, sprengning, planering).

Grunnarbeid (graving, drenering, planering). Leiekjøring med traktor.

Maskinfører og Tømrer Rune Eriksen hjelper til som sjåfør av hjullaster, dumper, gravemaskin, oppussing, renovering, montering med mer. Både til privat- og næringskunder. Med et øye for detaljer og fokus på løpende dialog kan du være trygg på at endelig resultat blir av høy kvalitet.

Eklipse Rivning og Montering AS spesialiseres seg innenfor montering av solcellepanel og rivningsarbeid. Med 10 års erfaring er du i trygge hender!

Lilleøre Anlegg ble etablert av Søren Lilleøre etter mange år som småjobbsjef i GS Anlegg. Søren viderefører den kvalitet og service han er kjent for i sitt arbeid fra GS Anlegg. Søren var nominert til årest hyggeligste håndtverker i 2020 og du blir tatt godt vare på om du gir Lilleøre Anlegg oppdrag. Ta kontakt for befaringer og tilbud.

Morken Maskin as er et entreprenørfirma som tar på seg oppdrag innen tomteutbygging, næringsbygg, VA-anlegg og veiprosjekter. Vi har erfaring fra eneboliger til større næringsbygg og utbyggingsområder. Dyktige medarbeidere og en moderne maskinpark sørger for en effektiv og kvalitetssikker utførsels av prosjektene. Vi har sentral godkjenning og er Miljøfyrtårn sertifisert. Ta kontakt for befarin... Les mer

Velkommen til Edvardsen Multiservice AS - de som kjenner oss sier at vi kan hjelpe til med det meste og det kan vi med stolthet si at vi kan. Trenger du hjelp til flytting, renhold, lagerutleie, søppelhenting, vaktmestertjenester, transport, snekker og rivningstjenester, snørydding og en hel del andre tjenester så er vi et godt alternativ for akkurat deg. Vi ser ser frem til å høre fra deg.

Vi tar på oss de fleste typer oppdrag innen anleggsbransjen, samt maskin og massetransport.

Absolutt Anlegg AS er et anleggsfirma i Troms og Finnmark. Firmaet drives av Kristian Moe, Viljar Hansen og Rune Andersen. Vi holder til i Samuelsberg. Vi har fokus på å gjøre jobben trygt og sikkert. Produktet vi leverer skal holde høy kvalitet og vi er svært opptatt av at resultatet blir som avtalt!

Utleie som sjåfør i bygg og anleggsbransjen i Levanger og omegn.

Tar på meg alt fra takmåking til graving, transport, rundballpressing og mye annet. Ta kontakt for

J.lothe maskin er en entreprenør som utfører alt innen steinløing, graving, rivning, drenering, hage og uteområde. vi tilbyr uforpliktende befaring og pristilbud og er klar for å ta tak i ditt prosjekt.

Grimsrud Anlegg AS er en organisasjon som spesialiserer seg på metallgjenvinning, og kabelgjenvinning. Vi har containerutleie, og kjører daglig containertransport for våre samarbeidspartnere innenfor bransjen. Vi har også en maskinpark som er egnet for de jobbene vi påtar oss, deriblandt klipp av konstruksjoner, kabel, og riving."

Arne Kolnes startet i 1946 opp eget firma. Firmaet fikk senere navnet Arne Kolnes AS. Gunnar Kolnes sønn av Arne, gikk inn som daglig leder av firmaet i 1985 og tok senere over bedriften i 1993. Arne Kolnes AS står i dag som morselskap til Kolnes Maskin AS. Vi er 27 ansatte. Firmaet er en solid maskinentreprenør som utfører det meste innen vår bransje.