1

Maskinentreprenør og anleggsgarter.,,Romsdal Anlegg har røtter helt tilbake til 1954 som maskinentreprenør og anleggsgartner. Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring i bransjen og høy kompetanse i faget. Vi arbeider hovedsaklig i Møre og Romsdal og påtar oss arbeid både for offentlig og private aktører. Romsdal Anlegg har høy fokus på å levere god kvalitet og ha ett godt sammarbeid med oppdra... Les mer

2

Vi gjør oppretting, håndlegging og - eller ,maskinlegging av asfalt. Vi har også lang erfaring med legging av ,spesialdekker som f.eks. støpeasfalt.

3

En entreprenør du kan stole på. Rækken anlegg gjør jobben du ikke gidder eller klarer å gjøre selv.

Velkommen til Forset ,30 års utvikling i lokasjon Forset har gjort oss til en totalleverandør av byggeråstoff til Trondheimsregion. Vi leverer til de fleste bruksområder av sand, stein, pukk, fjell og jord. ,Vårt system er bygd opp ihht. NLF sitt styringssystem for kvalitet ,miljø og HMS.

7

Vi er et entreprenørfirma i Bergen som kan tilby følgende tjenester: muring (natursteinsmur), graving, sprenging, planering, drenering, VA-grøfter, utgraving av tomter, vei og transport av masser. Vi påtar oss oppdrag for privatpersoner, små og stor... Les mer

8

Vi påtar oss alle typer grave- og sprengningsoppgaver, over hele sør- og østlandet. Sentral godkjenning og medlen av MEF.

9

Møller Arne Maskin - Utfører de fleste oppdrag innen graving! Vi påtar oss små og store oppdrag innen:graving, transport, sprengning, forskaling, gravemaskiner med hydraulisk hammer for meisling av fjell og betong, Solla jord (sortert)!

10

Maskinentreprenør i Kristiansund og omegn,Har du behov for graving eller sprengning, asfaltering av en gårdsplass, transport av masser, transport av varer, legging av vann og kloakk eller andre entreprenørtjenester? Da kan Flatsetøy Maskin DA hjelpe deg. Vi er et lokalt basert entreprenørfirma som holder til i Kristiansund.

Vi har Sentral Godkjenning for Ansvarsrett. Ole Markussen & Sønner AS tar oppdrag lokalt på Osterøy, samt i Bergen og omegn.