Hopp til søk

Resultat - Regnskapsbyrå Oslo

Mazars AS, en samarbeidspartner innen revisjon, bokføring, skatt, jus og rådgivning i Norge. Hos oss får du en partner som gir deg service, er engasjert og tilgjengelig og leverer kvalitet. Dessuten får du en rådgiver som er personlig, kan lytte og som forstår dine spørsmål og utfordringer. Sammen med deg bygger vi en relasjon og kontinuitet som utvikler din virksomhet. Vi arbeider med et bredt s... Les mer

Numera er et autorisert regnskapsbyrå som tilbyr skybaserte regnskapstjenester i Tripletex. Vi er eksperter på digitalisering av bilagsflyt, integrasjoner og skreddersøm av regnskapsrapporter. Vi leverer også tilleggstjenester innen design, nettsider og driftsløsninger.

Hurd Økonomi & Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå med 12 årsverk. Selskapet holder til i Biskop Gunnerus gate nær Oslo S. I tillegg har vi distriktskontor på Averøya. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud!

Vi har lang fartstid fra Skatteetaten som saksbehandler, som controller og som regnskapsfører. Jeg kan bistå deg med alle typer spørsmål for både bedrifter og privatpersoner innen fagfeltet skatt, avgift og regnskap. Jeg leverer tjeneseter innen alle typer regnskap untatt landbruksregnskap. Hvis du driver egen virksomhet og helst vil at eksperter skal ta seg av regnskapsføringen, står vi klar til... Les mer

Spesialist på Regnskap Enten du jobber med eiendom eller rådgivning, er advokat, arkitekt eller jobber med et annet tjenesteyrke kan du være sikker på at vi har kunnskapen for å gjøre den beste mulige regnskaps-jobben for deg. Med lang historikk og erfaring har vi hjulpet selskaper med regnskap i over 25 år.

Totalleverandør innen økonomi og regnskapstjenester, som tilbyr en moderne skybasert regnskapsløsning tilpasset din bedrift. En strategisk samarbeidspartner som bidrar til lønnsomhet.

Autorisert regnskapsbyrå med kontor sentralt på Lysaker. HK Regnskap tilbyr regnskapstjenester til mindre og mellomstore bedrifter og organisasjoner samt selvstendig næringsdrivende. Vi konsentrerer oss om å dekke seriøse kunders behov for regnskapstjenester, økonomisk styring og rapportering samt tilhørende rådgivning.

ABC Revisjon AS ble stiftet i 2009 av 3 partnere med lang og bred erfaring fra revisjon og regnskap. Selskapet har to kontorer, ett i Oslo og ett i Tønsberg.

Hvorfor velge Ardan? Fordi vi er en moderne regnskapsfører som er opptatt av at regnskap skal være enkelt for deg og oss.