• Bokfoering Oslo

Byggforvaltning AS ble etablert i 1979. Våre arbeidsområder omfatter de fleste sider innen eiendomsforvaltning, eiendomsmegling, regnskap ogrådgivning innenfor fast eiendom. Regnskap – boligrelaterte eiendommer Det enkelte boligselskap/sameie har forskjellige behov. Enkelte av våre oppdragsgivere ønsker kun ekstern håndtering av økonomi. Derfor utfører vi, hvis ønskelig, kun regnskapsførsel.

McKinsey & Company er et globalt selskap som arbeider med noen av Norges og verdens fremste virksomheter; store og veletablerte selskaper, vekstselskaper og offentlig sektor. Vår virksomhet preges til enhver tid av det som skjer i næringslivet. Vi er et kunnskapsforetak. Kvaliteten på vårt arbeid er helt avhengig av menneskene som arbeider hos oss. Derfor er et av våre viktigste mål å tiltrekke... Les mer

Få hjelp med styrearbeidet fra landets største forvalter av borettslag og sameier. Personlig oppfølging fra egen rådgiver, enkle og oversiktlige digitale tjenester. Skreddersydd HMS- og hjemmesideløsning for borettslag og sameier. – vi gjør styrehverdagen enklere.

Fa. T. Fredriksen Regnskapskontor er et lite, effektivt regnskapskontor som holder til på Frogner, Oslo vest. Vi har kunder innen alle bransjer fra kunst og kultur til industri. Vi har 25 års erfaring med regnskap og rådgivning for små bedrifter innen drift, lønnsomhet og økonomistyring.