Hopp til søk

Resultat - Maskinentreprenør Nordland

Innvendig og utvendig fuktsikring av bygninger med spesialprodukter fra Xypex. Gravearbeider Drenering Rørinspeksjon Kjerneboring Betongsaging Fuktsøk Fjerning av muggsopp

Taraldsvik Maskin AS ble etablert i 1989 og har bred erfaring innen ordinære maskinentreprenørtjenester, vintervedlikehold og kranbil. I tillegg har vi en topp moderne maskinpark og lastebil med kran. Vi har også eget verksted med fagkyndige mekanikere som utfører vedlikehold, reparasjoner og årlig sertifisering av maskinparken.

Trond Tverå AS er et maskinentreprenørfirma med tilhold på Øya industriområde i Mosjøen, hvor vi har kontor og eget verksted. Bedriften ble etablert i 2002 som en videreføring av Trond Tverå’s enkeltmannsforetak. Hovedvirksomheten vår er maskinentreprenørtjenester, levering av matjord, sand, grus og knuste steinmasser. Vi har i dag 17 fast ansatte, derav 3 lærlinger. Satsing på lærlinger er vikti... Les mer

Vi er en maskinentreprenørbedrift med 40 fast ansatte. Vi har kontorer og verksted i Brønnøysund samt en egen avdeling med kontorer og drift Sandnessjøen. Vi har også en egen fiberavdeling som utfører alt innen fiberarbeid. Bedriften driver også innen transport og tilbyr spesialtransport samt og kranbil på 90 tonnmeter.

Velkommen til Hattfjelldal Maskin AS - din entreprenør i Hattfjelldal. Vi skal alltid utføre kvalitetsarbeid – vi skal alltid være gode i vårt eget fag. Dette handler om fagstolthet, og vi står alltid på for å sikre kvaliteten. Våre kunder skal være fornøyde med vårt entreprenørarbeid, og de skal komme tilbake til oss neste gang de har behov for entreprenørtjenester.

Vi er en maskinentreprenørbedrift med 40 fast ansatte. Vi har nyetablert kontor og drift i Sandnessjøen med hovedkontor i Brønnøysund. Vi har også en egen fiberavdeling som utfører alt innen fiberarbeid.

VA Annlegg. Husdrenering, Landbruksdrenering, Massetransport og generell graving

Høy fagkunnskap og lang erfaring Vi har en velutstyrt, moderne og omfattende maskinpark som er klare for en rekke små og store oppdrag. I kombinasjon med våre dyktige medarbeidere med bred kompetanse, håndterer vi de fleste oppdrag! Leira maskinstasjon utfører det meste av gravejobber. Vi tar på oss små og store jobber innen grøftegraving og legging av rør og kabler. Vi graver dreneringsgrøfter ... Les mer

Velkommen til T. H. Maskin AS -din lokale maskinentreprenør i Mo i Rana. Vi utfører alle slags typer gravejobber som graving, planering, drenering med mer. Utfører også snørydding. Ta kontakt for tilbud og en hyggelig prat!