Hopp til søk

Resultat - Planering

Innvendig og utvendig fuktsikring av bygninger med spesialprodukter fra Xypex. Gravearbeider Drenering Rørinspeksjon Kjerneboring Betongsaging Fuktsøk Fjerning av muggsopp

Velkommen til T. H. Maskin AS -din lokale maskinentreprenør i Mo i Rana. Vi utfører alle slags typer gravejobber som graving, planering, drenering med mer. Utfører også snørydding. Ta kontakt for tilbud og en hyggelig prat!

Helgeland Transport & Maskin er en liten bedrift med stort hjerte og tydelige mål og verdier. Bedriften ble etablert med ambisjoner om å levere høy kvalitet og profesjonalitet i alt vi utfører – fra entreprenørtjenester til transportoppdrag. Vi tar på oss jobber over hele Mo i Rana og omegn, og er stolte av vår lokale tilhørighet.

Velkommen til Pedersen & Hansen Bodø AS Pedersen & Hansen Bodø AS er en av Bodøs eldste maskinentreprenører. Med lang erfaring i ryggen utfører vi vårt arbeid med høy kvalitet, og vi er opptatt av at kunden skal føle seg tilfreds med arbeidet. Med gode priser tilbyr vi en rekke oppdrag av ulike størrelser. Ingen oppdrag er for store eller for små, så nøl ikke med å ta kontakt for en uforpliktende... Les mer

Med over 20 år i anleggsbransjen har vi opparbeidet oss erfaring, effektivitet og kompetanse. Vi utfører gravearbeid og all montering av støttemur.