Hopp til søk

Resultat - Maskinentreprenør Innlandet

TT Kabel & Anlegg AS tilbyr omfattende maskin- og utstyrstjenester som er skreddersydd for både små og store oppdrag, rettet mot både private kunder, bedrifter og jernbanesektoren. Vårt dedikerte team av ansatte er høyt kvalifiserte og pliktoppfyllende.

Gudbrandsdal Brønnboring AS holder til i Kvam i Gudbrandsdalen, dalenes dal. Firmaet vart i 1986 stifta av Hallvard Larsen og Svein Lien. Vi startet med en lastebilmontert Nemek borerigg og en IR kompressor. Vi utfører boring etter vann både i fjell og løsmasser til hus, hytter og gårdsbruk, samt boring til vannverk både privat og kommunalt. Energiboring for boliger til store brønnparker, fundam... Les mer

Beitostølen Maskin og Transport AS er en erfaren entreprenør fra Øystre Slidre i Valdres. Selskapet tilbyr de fleste tjenester knyttet til entreprenør- og anleggsarbeid, og er blant annet en ledende aktør innen tomtegraving og brøyting på Beitostølen. Vi utfører alle typer oppdrag og disponerer maskiner i de fleste størrelser (fra 2-40 tonn). Bedriften teller 16 ansatte, har Sentral Godkjenning o... Les mer

Gudbrandsdal Miljø er en bedrift som jobber innenfor vann- og avløpsteknikk, farlig avfall og tørrsuging. Vi er en del av VA365, hvor vi til sammen er ca. 170 ansatte og 80 biler fordelt på 15 avdelinger. Vårt Geografiske kjerneområde er Innlandet, Viken og Oslo. Men vi utfører større oppdrag over hele landet.

Maskinkraft AS har spesialisert seg på små og store oppdrag for offentlige og private aktører innenfor, grunnarbeid, tomtegraving, drenering, matjord, transport, snøbrøyting, riving, veibygging og vann/avløp. Maskinparken er tilpasset alle typer oppdrag vi utfører.

Alt innen graving og utemiljø. Tilbyr også prosjektering og etablering av minirenseanlegg

Velkommen til Brødrene Gudbrandsen - Vi lang erfaring innen anleggsbransjen, og utfører alt fra små til store anleggsprosjekter. Ta kontakt med oss til ditt neste prosjekt!

Tilbyr alle typer tjenester innen brønnboring. Vi leverer tjenester i stort geografisk område på Øst- og Vestlandet.

Bergheim maskin as med virksomhet i Valdres innen bygg og anlegg. Utfører det meste innen transport.

Vi utfører allsidig anleggsvirksomhet innen veg, vann og avløp, tomtearbeider og betongarbeider, feltutbygging og vegvedlikehold. Vi tar også mindre jobber slik som graving for tilbygg, drenering, avløpsanlegg for eldre hytter, stablesteinsmurer i naturstein og granitt, samt levering av grus, pukk og matjord. Vi utfører topp kvalitetsarbeid, til kundens beste! Kontakt oss i dag!