Hopp til søk

Resultat - Drenering

M.DOBLOUG AS HAR VÆRT I ANLEGGSBRANSJEN SIDEN 1949 Vi har opparbeidet tillit og en god posisjon i markedet gjennom hardt og målrettet arbeid

VA Entreprenør AS En pålitelig maskinentreprenør i Valdres. Vi tar jobber i hele Innlandet Vårt fokus på miljø VA En... Les mer

Realkompaniet er din betongentreprenør til store å små prosjekter. Som et nyetablert kompani fra 2023, har vi to hovedområder som utgjør Realkompaniet. Vi jobber med de små prosjektene til de største, både innen betong og markedsføring.

Vi utfører allsidig anleggsvirksomhet innen veg, vann og avløp, tomtearbeider og betongarbeider, feltutbygging og vegvedlikehold. Vi tar også mindre jobber slik som graving for tilbygg, drenering, avløpsanlegg for eldre hytter, stablesteinsmurer i naturstein og granitt, samt levering av grus, pukk og matjord. Vi utfører topp kvalitetsarbeid, til kundens beste! Kontakt oss i dag!

I 50 år har vi drevet med grøfting/landbruksdrenering i det norske landbruket.

Nittedal Torvindustri AS har levert veksttorv til gartnerier og hageeiere og har eksistert siden 1948 - samt torv til torvtak i mange år. Vår torvkvalitet har bevist sine gode egenskaper til alle typer vekster, planter og gressplener. Nittedals taktorv leveres over hele landet og kan legges året rundt.

Planteskolen ble etablert i 1920. Vi har spesialisert oss på leveranser til grøntanlegg og leverer i dag kun engros. Våre kunder er kommuner, maskinentreprenører og anleggsgartnere. Større produksjon samt et bredere sortiment gjør oss sterkere i en stadig tøffere konkurranse, samtidig som vi blir mer attraktive som leverandør til grøntanlegg.

Velkommen til Stenberg & Co As - Bare flinke folk ! Vi er spesialister på arkitekttegnede hus, tilbygg, påbygg samt totalrehabiltering av boliger. Vi utfører oppdrag i Oslo og omegn. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat. Med vennlig hilsen ENTREPRENØRSELSKAPET STENBERG & Co As.

Vårt mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Nettopp derfor er ingen jobb for stor eller for liten for oss. Vi har løsningen på din utfordring - enten den er på land eller til vanns.

Drenering - masseutskifting - støttemurer - utendørs stein arbeid

Alt innen graving og utemiljø. Tilbyr også prosjektering og etablering av minirenseanlegg