Hopp til søk

Resultat - Maler Vestland

Vi har drevet fargehandel i Bergen i 40 år, og gjør vårt beste for å gi deg en god handleopplevelse. Vi holder konkuransedyktige priser, og har en betjening som kan sitt fag. Her får du den rette hjelpen og veiledningen du trenger for at du skal kunne gjennomføre dit prosjekt på best mulig måte.

Tysnes Hus og Hytteservice er et lokalt male- og håndverksfirma. Vår misjon er å levere male-, mure- og håndverkstjenester av ypperste kvalitet til en fordelaktig pris. Kontakt oss for å avtale tidspunkt for en gratis befaring!

Tilbyr alt innen maler tjenester, montering av kjøkken samt renholdstjenester til privat og næring i Askvoll og omegn - med over 20 års erfaring!

Malerfirma Woldseth & Melkevik AS har vert i drift siden 1996. Vi utfører alle typer malerarbeid, gulvlegging og tapetsering i Bergen og omegn, både for bedrifter og privatkunder. Vi arbeider like gjerne med nybygg som med oppussing eller renovering, og har i tillegg lang erfaring med skadesanering. Våre maler er lokale og norskspråklige, og vi utfører arbeidet etter norsk standard. ​ Vi har m... Les mer

Malermester Morten Bjarnoll er et malermester- og gulvleggerfirma som ble etablert i 1985. Vi utfører alle typer arbeid faget og tar på oss oppdrag i Bergen, Øygarden, Askøy og andre kommuner i Vestland.