Stoltz Entreprenør AS er en av Bergens ledende entreprenører, og har drevet sin virksomhet siden 1905. Selskapet er en allsidig entreprenør som tilbyr alt i nybygg, rehabilitering og demolering.,Vi jobber innenfor ulike entrepriseformer, og tilbyr alt fra småprosjekt til totalentrepriser hvor vi tar ansvar for utførelsen av hvert prosjekt fra begynnelse til slutt - fra produksjon og oppføring av ... Les mer

Vi har mer enn 30 års erfaring innen markiser og annen solavskjerming og kan skreddersy de fleste behov til en fornuftig pris! Vi holder til på Amfisenteret på Os, 30 minutters kjøring fra Bergen. Ta kontakt via vårt kontaktskjema, eller på telefon 56 30 25 88 for måltaking og pristilbud.

  • Maler og takstmann
  • Taksering
  • Reklamasjonsrapport
  • Ivar Gaustad har lang erfaring
  • Vedlikehold

Vi pusser vinduer hos en mengde bedrifter, fra store oljeselskaper og offentlige institusjoner til små butikker med bare ett vindu. Hvor det er vinduer, trengs Elite Vinduspuss.

LOBAS er ledende produsent og leverandør av taksikringsutstyr og garasjeporter i Norge. All produksjon foregår på Osterøy utenfor Bergen.

MinSmåjobb.no ble født 1. september 2019 og har i løpet av denne perioden fått over 14 000 registrerte brukere og over 4 000 registrerte hjelpere. Med dette har vi blitt en av Norges ledende aktører innen formidling av små og store oppdrag og det viser at mange er nysgjerrig på tjenesten vår.

Tysnes Hus og Hytteservice er et lokalt male- og håndverksfirma. Vår misjon er å levere male-, mure- og håndverkstjenester av ypperste kvalitet til en fordelaktig pris. Kontakt oss for å avtale tidspunkt for en gratis befaring!

Tar på meg maleroppdrag i Lærdal, Flåm og Årdal. Ta kontakt for et pristilbud! Jeg tar på meg jobben!

Ferronor AS er et familieeid selskap, og holder til på Askøy ca. 20 km. utenfor Bergen, Norge. Selskapet er opprinnelig en videreføring av Norimpex AS, som ble grunnlagt i 1985 av Else og Dag-Robert Dahl. I 2007 ble Norimpex AS, som den gang var et driftsselskap og opererte med salg av kjemikalier i Norge og Tyskland, omgjort til et holdingsselskap. Ferronor ble det nye driftsselskapet og er i da... Les mer