Resultat - Kjøtt og kjøttvarer - Produksjon
Nortura SA- fra råvarer til merkevarer. Norges ledende aktør innen kjøtt og egg. Vi leverer noen av landets fremste merkevarer innen kjøtt og egg. Nortura merkevarer: Gilde, Prior, Terina, Nordgården... Les mer
Bjorli Fjellmat AS er en nisjeprodusent av kvalitetsprodukter av kjøtt. Vår forretningsidé er tuftet på bruk av norske råvarer og tradisjoner hvor mindre salt og lengre modningstid er viktige elementer for å fremskaffe den særegne smaksopplevelsen; ... Les mer
Vilteksperten AS er jegerens egen ekspert på viltforedling. Siden etableringen i 2000 har vi levert lokal matproduksjon av ypperste klasse fra vårt moderne viltmottak i Steinkjer. Vi tar imot elg, rådyr og hjort fra jegere i hele Trøndelag og foredl... Les mer
Evanger Pølsefabrikk, beliggende i Evanger, Vestland fylke, er en spesialisert produsent av eldhusrøykt spekemat. Vår spekemat er kjent over store deler av vestlandet. De siste årene har bedriften utvidet salget og selger nå også gjennom dagligvareh... Les mer
Produserer spekemat, i hovedsak med basis i lokale råvarer. Klimaet og luften på fjellet gir unike forutsetninger for å lage førsteklasses spekemat.
Trygve Brovold Stange AS
- Stengt nå
- 10.00 - 14.00 i dag
I mer enn 60 år har vi slaktet og foredlet lokale råvarer. Oversiktlige produksjonsforhold og våre tradisjonelle oppskrifter gir deg varer med høy kvalitet og god smak. Vi kjenner bonden og bonden kjenner oss. Derfor kan vi med hånden på hjertet gar... Les mer
Leiv Vidar ble etablert i 1950 av pølsemaker Leiv Vidar. Siden da har vi jobbet med å lage de aller beste pølsene - i universet! Vi lager pølser med lidenskap, raushet og rock n' roll!
Alt innen vilt og kjøtt. Vi har også en liten butikk der vi selger varer.
Fra våre moderne fasiliteter i Kistefos' Skoger i Nordre Land kommune driver vi slakteri, foredling, produksjon og salg av norske kvalitetsprodukter til en spiselig pris. Kistefos Viltkjøtt er opptatt av lokale og bærekraftige råvarer som er g... Les mer
En lokal håndverkerbedrift i over hundre år.
Spekemattradisjonen i Åkrafjorden. Med eit rennomé for god kvalitet og snart 150-års tradisjon å ta vare på, kan ein aldri gå på akkord med kvaliteten. I dag er det fjerde og femte generasjon som fører tradisjonane i familiebedrifta vidare. Eldhusrø... Les mer
Fatland Jæren på Hommersåk er det største slakteriet i Fatland. Her er også Fatland Hud og Skinn AS og en av Fatland Ull AS sine avdelinger lokalisert.
