Hopp til søk

Tasta senter er et moderne og hyggelig lokal senter med over 40 butikker. 1. og 2. etasje byr på mange spennende butikker og spisesteder. I 3. etasje finner du SATS treningssenter, og i 4. etasje ligger bydelens helsestasjon og hjemmebaserte tjenester. Du parkerer gratis på 340 parkeringsplasser.

Kilden Kjøpesenter – Bydelsenter i hjertet a Hillevåg, like sør for Stavanger Sentrum. 60 butikker, 15.000 kvm. og 350 gratis parkeringsplasser. Velkommen for en hyggelig handel.

Med over 77 kjøpesentre i hele landet er vi en ledende kjede innenfor bransjen, du kan følge oss på facebook og instragram eller se våre lenker her for ytterlige info, velkommen innom!

Et av regionens mest populære handlesenter har blitt enda bedre. 10.000 kvm handel og mange kjente og kjekke butikker som tilbyr akkurat det du trenger – hele uken – hele året. Velkommen til Herbarium i Rådhuskvartalet, Stavanger sentrum.

Magasinblaa ligger på bryggekanten mellom Oljemuséet og Tau-fergen, rett over Stavanger Aftenblad, med egen gangbro fra parkeringshuset. I tillegg til 11 håndplukkede butikker med sjeldent utvalg og god service, finner du byens største saltvanns akvarium, stellerom med utsikt over havet, merkebutikker, pene og morsomme barneklær, pausemat for alle sanser, nylaget middag til å ta med hjem, heit la... Les mer

Tvedtsenteret startet i 1982, da hovedsakelig med møbler og interiør. I den senere tid har det åpnet den ene giganten etter den andre. Tvedtsenteret er lagt til rette for store enheter som har strenge krav til plass og plassering. Vi kan skilte med enhetene XXL sport og villmark, Intersport, Skeidar, Home&Cottage, Barnas Hus, Babyshop, PetXL + mye mye mer.