Hopp til søk

Resultat - Kjøpesenter Stavanger

Kilden Kjøpesenter – Bydelsenter i hjertet a Hillevåg, like sør for Stavanger Sentrum. 60 butikker, 15.000 kvm. og 350 gratis parkeringsplasser. Velkommen for en hyggelig handel.

Et av regionens mest populære handlesenter har blitt enda bedre. 10.000 kvm handel og mange kjente og kjekke butikker som tilbyr akkurat det du trenger – hele uken – hele året. Velkommen til Herbarium i Rådhuskvartalet, Stavanger sentrum.

MagasinBlaa ligger på bryggekanten i Stavanger sentrum med utsikt over sjø, bølger og båtliv. Senteret har egen gangbro til en av byens mest populære parkeringshus, Jorenholmen, med 500 parkeringsplasser. Du finner merkebutikker med damemote, blomsterbutikk, frisør, mat du kan nyte i restauranten eller hjemme, kjøkkenutstyr til den matglade og kolonial. Senteret har byens største saltvannsakvariu... Les mer

Tvedtsenteret er gigantenes arena, kombinert med mindre komplementerende butikker som gjør handelen og opplevelsen komplett. Senteret er lagt til rette for store enheter som har strenge krav til plass og plassering. Per nå har vi blant annet XXL sport og villmark, Gigaboks, Skeidar, Home&Cottage, Barnas Hus, PetXL + mye, mye mer. Du finner oss i hjertet av Forus.