Kjøpesenter

Ser du etter et kjøpesenter? Ønsker du å handle i butikker under ett tak på et storsenter og finne alt på ett sted? Et kjøpesenter gir deg mange alternativer slik at du finner rett butikk for det du ser etter. Finn ditt kjøpesenter i vår oversikt her!

For telefonnummer til de ulike butikkene, se "mer-info" eller hjemmeside. Velkommen til oss!

Bystasjonen er kjøpesenteret som skal spre glede og positive vibrasjoner i Sandnes og langt utover byens grenser. Vi er regionens mest trendy og moderne senter, og har et urbant mangfold av butikker og spisesteder som det er lett bli glad i. Hos oss kan du også trene i nye og stilrene lokaler hos SATS, og benytte helse- og velværetjenester fra Vågsgata legesenter, Sandnes-Stavanger Kiropraktikk ... Les mer

Alna Senter i Groruddalen er Norges største faghandelssenter, med en unik butikkmiks. Vi har Oslos største dyrebutikk, XXL, Clas Ohlson, Skeidar, Biltema, Home and Cottage, Vinmonopolet og kafe og spisemuligheter. Vi er lette å nå fra «alle kanter», og her er det alltid ledig parkeringsplass! Vi har 1100 parkeringsplasser, hvorav 1000 er avgiftsfrie og i parkeringshus. Vi har også egen bussholdep... Les mer

Kilden Kjøpesenter – Bydelsenter i hjertet a Hillevåg, like sør for Stavanger Sentrum. 60 butikker, 15.000 kvm. og 350 gratis parkeringsplasser. Velkommen for en hyggelig handel.

Alti Kragerø finner du i Sannidal, rett ved avkjøringen fra E18. Vi har flere spisesteder, apotek, frisør, butikker i mange bransjer, en flott Extra, og Skeidar har avdeling over tre etasjer med møbler og interiør. Hos oss parkerer du gratis.

LL Holding AS er et eiendomsselskap med hovedkontor i Surnadal på Nordmøre. Forvaltning, drift og utvikling av kjøpesenter er et hovedområde. Vi eier, forvalter og bygger eiendom innenfor andre bransjer også; andre handelseiendommer, kontor og bolig.

Alti Tynset ligger midt i koselige Tynset sentrum. Her finner du 20 trivelige butikker, inkludert apotek, kafe og restaurant. Vi har nesten 200 gratis parkeringsplasser.

Senteret ble åpnet 23.september 2004. Nå er senteret under utbygging. Jærhagen skal utvides fra 27000kvm opp til 65000kvm. Åpning nov 2018. Jærhagen får da en fin butikkmiks. Fordelingen blir på Storkonsept og vanlige butikker. Jærhagen er et åpent, luftig og annerledes senter, der du finner levende trær inne på senteret og frukttre ute i våre «små hager» på parkeringsplassen. På tomten til Jærha... Les mer

Alti Brotorvet har over 80 butikker, med både store kjeder og frittstående butikker drevet av dyktige, lokale eiere. Her finner du dessuten to store dagligvarebutikker, apotek, Vinmonopolet og flere kafeer og restauranter. Senteret ligger i Stathelle i Bamble kommune, med enkel adkomst fra E18. Vi har 1100 parkeringsplasser, med hele 4 timers gratis parkering for deg som kunde.

Alti Mandal ligger i hjertet av Mandal. Med våre 45 butikker er vi det største kjøpesenteret i distriktet. Her finner du apotek, Vinmonopolet, flere kafeer/restauranter og en spennende butikkmiks. Flere kommunale tjenester og Øvrebyen Legesenter har også tilhold i senteret. Vi er nær busstasjonen, 400 parkeringsplasser og utenfor senteret finnes hele 80 meter gratis båtparkering.

Alti Nordfjord ligg i Nordfjordeid sentrum med over 20 butikkar. Vi er eit moderne kjøpesenter med eit breitt utval butikkar innan dei fleste bransjar, inkludert Vinmonopolet, apotek, bank, daglegvare og serveringsstader. Vi har 260 gratis parkeringsplassar.

Alti Storkaia finner du i sentrum av Kristiansund, med fantastisk utsikt over havna. Her finner du over 45 spennende butikker, inkludert flere gode kafeer og spisesteder, Vinmonopolet og apotek. Vi har parkeringshus i 3 etasjer.

Alti Sunndal ligger på Sunndalsøra, midt mellom mektige fjell. Her finner du over 30 spennende butikker, inkludert apotek, Vinmonopolet og to gode spisesteder. Hos oss parkerer du gratis.

Alti Ørsta eit triveleg kjøpesenter ved vasskanten i Ørsta sentrum. Her finn du 32 spennande butikkar, inkludert apotek, Vinmonopolet, kafe og serveringsstader. Vi har 400 gratis parkeringsplassar og er det største kjøpesenteret på Søre Sunnmøre.

Alti Futura har 55 butikker og 450 gratis parkeringsplasser (130 under tak). Vi har et bredt utvalg butikker, inkludert apotek, dagligvarebutikk og flere kafeer, som byr på fristende retter. Du finner oss ved innfartsåren til Kristiansund. Senteret har gode bussforbindelser.

Midt i Arendal sentrum finner du Alti Arendal som har over 70 spennende butikker. Med et bredt utvalg butikker, inkludert Vinmonopolet, apotek, flere kafeer og restauranter. Du kommer deg enkelt til oss med buss og bil, vi har busstopp like utenfor senteret (holdeplassen heter Arendal sentrum) og parkeringshus med 800 parkeringsplasser.

Fjordsenteret ligger sentralt til på Aspøya i Tingvoll kommune, like ved E39 og RV70. Stedet er et knutepunkt på Nordmøre, med kort vei til Molde og Kristiansund.

Alti Førde er med over 50 butikkar det største kjøpesenteret mellom Bergen og Ålesund. Her finn du apotek, Vinmonopolet, daglegvare, treningssenter og seks trivelege serveringsstader. Senteret er lett å finne midt i Førde sentrum, vi har 550 gratis parkeringsplassar, og rutebilstasjonen ligg like ved.

Alti Surnadal som ligger i hjerte av Surnadal, kan friste med 25 spennende butikker. Her finner du apotek, dagligvare, kafe/spisesteder og butikker innenfor de fleste bransjer. Vi har 300 gratis parkeringsplasser og ladestasjoner for elbil.