Hopp til søk

Resultat - Kjoepesenter

Kleppestø Senter ligger på Askøy, like utenfor Bergen. Hos oss finner du mote, mat, helse- og velvære, sportsutstyr og mye mer.

Med over 77 kjøpesentre i hele landet er vi en ledende kjede innenfor bransjen, du kan følge oss på facebook og instagram eller se våre lenker her for ytterlige info, velkommen innom!

Du finner Vestkanten Storsenter ca. åtte minutter fra Bergen sentrum, strategisk plassert i knutepunktet mellom kommunene Askøy og Fjell (Sotra).

Kjøpesenter med rundt 50 butikker, kafeer og spisesteder. 2 timer gratis kundeparkering og 1000 parkeringsplasser. AMFI Knarvik er sentralt plassert i Knarvik, rett ved E39, ca. 25 km fra Bergen. AMFI Knarvik er regionsenter for Nordhordland og den naturlige møteplassen for handel og kultur i Nordhordland. Senteret har et stort servicetilbud med bibliotek, innbyggerservice for Alver, NAV, politi... Les mer

Alti Bjørkelangen er et nytt, moderne kjøpesenter med rundt 20 butikker, bibliotek, tannlege og kafé, midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen.

Med over 77 kjøpesentre i hele landet er vi en ledende kjede innenfor bransjen, du kan følge oss på facebook og instragram eller se våre lenker her for ytterlige info, velkommen innom!

Med over 77 kjøpesentre i hele landet er vi en ledende kjede innenfor bransjen, du kan følge oss på facebook og instragram eller se våre lenker her for ytterlige info, velkommen innom!

Velkommen til AMFI Eidsvoll, et stort og trivelig kjøpesenter på Råholt i Eidsvoll Kommune. Senteret har over 50 butikker, spisesteder, treningssenter og eget helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fotterapaut og tanntekniker.

AMFI Alta er et kjøpesenter med rundt 70 butikker, deriblant Vinmonopolet, matbutikker, klesbutikker, sportsbutikker, lekebutikk, apotek og spisesteder.

Om senteret: AMFI Florø ligg midt i Florø sentrum og er det ledende senteret i området. Senteret har 19 butikker, tannlegekontor, frisørsalong og kafé, og sysselsetter rundt 125 personer. Det er gode transportmuligheter til både buss, båt og fly. Besøk senterets nettside.

Blant våre butikker møter du flere av de kjente butikkjedene samtidig som du finner unike, frittstående butikker. Stor dagligvare (Rema 1000). Gode parkeringsmuligheter rett utenfor senteret og alt er lett tilgjengelig for deg som kunde.

Hos AMFI Drøbak City og Portalen finner du ca. 40 butikker fordelt på ca. 20 000 kvadratmeter.

AMFI Nesttun er et moderne kjøpesenter midt i hjertet av Fana. På senteret finner du over 20 butikker med et rikt utvalg og god service i en trivelig atmosfære.

AMFI Kanebogen er regionens største kjøpesenter målt i antall butikker. Senteret ligger få minutter sør for Harstad sentrum, ved riksveg 83. I 2018 ble AMFI Kanebogen kåret til ÅRETS KJØPESENTER i Norge av NCSC.