Hopp til søk

Hotell Tromsø

Trenger du et hotell i Tromsø? Skal du på jobbreise eller fritidsreise og har behov for overnatting og hotell i Tromsø. I vår oversikt finner du telefonnummer, internettadresser og veibeskrivelser til ulike hoteller i Tromsø.

Ami Hotell er et familiedrevet hotell i Tromsø sentrum. Vårt konsept er for gjester som ønsker å bo rimelig og sentralt, med enkel inn- og utsjekk med tilgang til kjøkken og vaskerom. Rom kan bookes enkelt og rimelig på vår hjemmeside.

Malangen Resort tilbyr rom med fjordutsikt samt selvbetjente hytter og leiligheter med sittehjørne og bad med dusj. På stedet kan du reservere tid i badstuen eller det utendørs boblebadet. Er du heldig, kan du se nordlyset fra dette overnattingsstedet.

En dagsreise med buss fra Nordkapp . ( 540 km ) En dagsreise med buss fra Lofoten . ( Ca. 400 km ) 1 time fra Tromsø . ( 90 km ) 1 time fra Finnlands grense . ( 66 km ) 27 km fra Skibotn – 19 km fra Nordkjosbotn .

Catering,,Gjennom flere års iherdig satsing på catering, har vi opparbeidet oss god erfaring med alt fra det minste koldtbordet til 25 personer til store selskaper med 3-retter for 350 personer.,Snitter, koldtbord, selskapsmeny, bryllupskaker osv tar vi kjærlig hånd om i vårt produksjonskjøkken.,Hvis ønskelig kan vi levere til avtalt tid og sted samt klargjøre maten før dine gjester ankommer.