Hopp til søk

Resultat - Helsetjenester Oslo

Omsorg gjennom svangerskap, fødsel og barsel - "Forskning viser at hjemmefødsel medfører færre komplikasjoner for friske gravide, når man forventer en normal fødsel" Kvinners behov og ønsker for svangerskap og fødsel vil naturligvis være forskjellig fra person til person. Derfor er det så viktig at vi har valgmuligheter og ulike tilbud som passer for alle. Vi vil gjerne gi deg det tilbudet som pa... Les mer

Unilabs Norge AS tilbyr tjenester innen røntgen, CT, MR, ultralyd, mammografi og laboratoriemedisin.

Fremtiden for øyehelsetjenester er her! Eys revolusjonerer hvordan optometrister og øyeleger samarbeider. Gjennom digital innovasjon tilbyr vi en enklere, tryggere og mer integrert øyehelsetjeneste.

Fürst har som mål å sikre leger god tilgang på laboratorietjenester og relevant fagkompetanse – så raskt som mulig. Vi tilbyr analyser innen fagområdene medisinsk biokjemi, klinisk farmakologi, mikrobiologi, patologi.

Vi har drevet sykehjem i fire generasjoner! Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat. Hos oss skal man leve og ha det gøy, og samtidig bli tatt godt vare på.