Hopp til søk

Resultat - Ferie- og fritidsboliger, utleie og formidling Vestland

Sandeåsen Feriehytter ligg ca. 4,5 km frå Loen. Vi har 11 hytter. Per dags dato er 10 hytter utleigd til fastbuande. Hytte 34 blir sumaren 2021 leigd ut til turistar. Vi håpar at fleire vil dele den unike utsikta og opplevinga ved å vere i Lodalen.

Førde Gjestehus og Camping er ein av dei mest besøkte overnattingsstadane i regionen. Gjestane våre er turistar, yrkesreisande og studentar m.m. Den sentrale plasseringa mellom by, fjord og fjell gjer at vi ligg midt mellom fleire store attraksjonar i Sogn og Fjordane. Campingplassen ligg tett ved fleire store kjøpesenter og sentralsjukehuset i Førde. Til handelshusa og dei andre butikkane i sent... Les mer

Feriehus med to leilegheiter, Løo og Stovo, begge på ca. 70 m2, og kvar for 5 personar. Bygd i 1997. Hage, parkering, varmekablar på bad, straum inkludert. Peis, tv, stereoanlegg, oppvaskmaskin, vaskemaskin, frys, utstyrt kjøken. Hagemøblar, utegrill.

Vi tilbyr utendørs aktiviteter året rundt for alle aldersgrupper, og overnatting på våre turistforeningshytter i Bergsdalen, Stølsheimen, Hardangervidda, Loen og Folgefonna. Vi jobber for et enkelt og naturvennlig friluftsliv og at flest mulig skal få gode naturopplevelser.

Velkommen til Ullensvang Gjesteheim. Vi har 8 rom, 1 leiligheit og 1 hus som kan leigast ut med oppreidde senger. Ope for overnatting frå 7. mai til 24. september 2023. Utanom sesong etter avtale. Ullensvang Gjesteheim har eigen restaurant med uteservering og alle rettigheiter. Vi serverer tradisjonell Hardangermeny og meir eksotiske rettar. Velkommen skal dere være!

Hyttegrenda ligg på garden Tang i Luster kommune. Hyttene ligg heilt nede ved Hafslovatnet, og har fine mogelegheiter til bading, båtturar og fiske. Det er kun ein halvtimes køyretur til regionsenteret Sogndal, og eit glimrande utgangspunkt for turar i flott Vestlandsnatur!

Vi har 4 hytter med ett soverom med plass til 5 personer, to hytte med 2 soverom med plass til 5 personer, en leilighet med 3 soverom for 6 personer, en leilighet med 5 soverom for 8 personer og 2 små hytter for 2 (3) personer. Utstyr: Fullt utstyrt og vinterisolert.