Hopp til søk

Resultat - Aktiviteter

Bare 15 minutter fra Bergen sentrum finner du Bergen Travpark, som er Norges nest største travbane og har Norges største treningssenter for travhest. Den 1 000 meter lange banen ble åpnet 15.juni 1985, og er en av landets hurtigste travbaner. Vi har i overkant av 40 kjøredager i året. Travparken er et opplevelsessenter med mange muligheter – alt fra relasjonsbygging, kurs, konferanser, messer, ko... Les mer

Vi tilbyr utendørs aktiviteter året rundt for alle aldersgrupper, og overnatting på våre turistforeningshytter i Bergsdalen, Stølsheimen, Hardangervidda, Loen og Folgefonna. Vi jobber for et enkelt og naturvennlig friluftsliv og at flest mulig skal få gode naturopplevelser.

Trolltunga er en av de mest spektakulære fjellformasjonene i Norge. Den ligg 1100 moh, omlag 700 meter over Ringedalsvatnet. Her er det fantastisk og luftig utsikt.

Vi ønsker å gi gjestene mulighet til å bo sentralt og føle seg hjemme - som en lokal. I dag tilbyr vi over 61 senger på hotellet i Stryn sentrum. Vi tilbyr også leiligheter. Du velger hvilken type leilighet eller hotellrom du trenger, og de er utstyrt med alt du trenger for både kortsiktig og langtidsleie. Du kan leie fra en natt, opptil flere år. Vi er derfor et godt alternativ som passer for bå... Les mer

På Stord Hotell bur du sentralt i flotte Sunnhordland, høgdepunktet på Leirvik med nydeleg utsikt over heile Sunnhordlandsbassenget. Her finn du moderne konferanse- og selskapsfaslitetar, lekre nyoppsussa lokale, eit kreativt og spennande kjøkken, samt rause tilsette som er lidenskapeleg opptekne av å gje deg dei beste opplevingane.