Hopp til søk

Resultat - Sparing

  • Refinansiering av forbrukslån
  • Samle lån
  • Finansiering
  • Boliglån
  • Sammenlign lån

Sbanken ble startet i april 2000, som den første rene nettbanken i Norge. Banken var en norsk filial av Skandiabanken AB, en del av svenske Skandia, og ble raskt kjent for gebyrfrie tjenester, konkurransedyktige priser og fornøyde kunder. 2. mai 2023 ble Sbanken fusjonert med DNB Bank ASA, og lever videre som et konsept i DNB.

Som en av verdens største banker og som en stor bank i Norge, er Santander en svært solid bank. Vi er spesialister på billån, forbrukslån, kredittkort og sparing. Enkel søkeprosess på nett og få raskt svar. Størst på billån i Norge. Refinansier dine lån hos oss eller søk om nytt lån eller kredittkort. Kontakt oss i dag eller søk på vår hjemmeside for lånetilbud og få raskt svar.

Vi hjelper deg med forsikring , både privat og næring, ring oss for en hyggelig prat!

Handelsbanken har drevet bankvirksomhet i Norge siden 1986. I løpet av disse årene har vi jobbet for å gi gode kunder en enkel økonomisk hverdag og service de ikke får andre steder. Fornøyde kunder er vårt store mål.

Den lokale elektrikeren i Nord-Norge. Vi leverer elektriske tjenester til kunder med behov for lys, varme og andre elektriske løsninger.

For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Vi i Bank2 ønsker å bidra til en ny økonomisk handlekraft og en bedre hverdag for de som oppsøker oss. Ta kontakt med oss i dag for å få kontroll på din økonomi.

For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden! Som kunde hos oss får du og din bedrift helhetlig økonomisk rådgivni... Les mer