Hopp til søk

Resultat - Smoerbroed

Leela Indian restaurant provides you best authentic indian food in a cozy environment. Chefs working here has vast experience working with top hotels across India. Restaurant is located at hollendergaten 3 (famous old street) which is very close to Fløibanen stop. It is only 50 metres away from fløibanen. Come visit us and enjoy our hospitality.

Helt siden bestefar Selmar Reinhartsen etablerte Reinhartsen på Flekkerøya i 1931, har selskapet levert det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter. På Flekkerøya hadde Reinhartsen fiskemottak, dyr på båsen og grønnsaker og bær i hagen. Noe ble solgt på fiskebrygga, annet på byens torv. Hos Reinhartsen er hele verdikjeden representert

Akasien Begravelsesbyrå AS er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand, og vi bistår fra vår avdeling i Bærum. Kontoret ligger i Gjettum, med mulighet for gratis parkering mot parkeringslapp, og enkel framkommelighet med t-bane (stopp Gjettum). Vi er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Oslo, Asker og Bærum som benytter seg av lokale leverandører. Vi kan hjelpe deg u... Les mer

Akasien Begravelsesbyrå er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand. Vi hjelper deg uansett om du ønsker en helt personlig gravferd eller foretrekker en av våre pakker. Alle våre kontorer har døgnåpen telefon, slik at du kan nå oss hele døgnet for akutt hjelp ved dødsfall. Vi er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Oslo, Asker og Bærum. I Oslo har vi kontor i andre e... Les mer

Akasien Begravelsesbyrå AS er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand. Vi hjelper deg uansett om du ønsker å tilpasse en helt personlig gravferd eller om du foretrekker en pakke til fast pris. Alle våre kontor har døgnåpen telefon, slik at du kan nå oss hele døgnet for umiddelbar hjelp ved dødsfall. Vi er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Oslo, Asker og Bærum. Fo... Les mer

I 129 år har Baker Brun vært en stolt baker av gode brød og boller til bergenserne, – og det skal vi fortsette med – i 100 år til! Vårt hovedbakeri i Bergen er ett av landets mest velrenommerte bakeri. Her produseres et stort utvalg av ferske baker- og konditorvarer, i tillegg til en omfattende produksjon av frosne deigemner.

Vi i Matfikseren er et entusiastisk team som brenner for god mat. Vi ønsker å formidle ekte matglede og hjemmelagde smaker til ditt festbord, møte eller arrangement. Vi er overbevist om at god og ærlig mat laget fra bunnen av - med gode og ferske råvarer - har stor innvirkning på ytelse og trivsel. Vi kaller det inspirert matglede vi er stolte av!

Akasien Begravelsesbyrå er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand. Vi hjelper deg uansett om du ønsker en helt personlig gravferd eller foretrekker en av våre pakker. Alle våre kontorer har døgnåpen telefon, slik at du kan nå oss hele døgnet for akutt hjelp ved dødsfall. Vi er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Oslo, Nordre Follo, Asker og Bærum. I Nordre Follo h... Les mer

Den tradisjonelle tandooren kommer fra Panjab I Nordindia, distriktet som har gjort indisk matlaging så populær verden rundt. Tandoor er en leireovn hvor det fyres med trekull. Man kan ikke lage et skikkelig nanbrød uten en slik ovn, og en får heller ikke frem den spesielle smaken på den populære kebaben.,Maten vår er smakfull, men ikke fetende. Den er godt krydret, men nødvendigvis ikke “kruttst... Les mer

Midt i hjertet av Geilo sentrum, i et sjarmerende rødt hus ligger Restaurant Hallingstuene. Drevet av den anerkjente Tv kokken Frode Aga med kona Berit Kongsvik i spissen. Restauranten er innredet som 3 gamle Hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger, og har vert i drift i 25 år. Den ene stuen fungerer godt som en separeè for de grupper som ønsker og sitte litt skjermet. Restauranten har sit... Les mer

Solheim Kjøtt AS er et av Bergens eldste firma inne kjøttbransjen og ble etablert i 1936. Virksomhetens kjerne var, den gang som nå, ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, spekemat og pinnekjøtt. Virksomheten ligger lokalisert i Solheimsgaten 25. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.

I 2002 startet vi i Foodoccasion med å tilby catering til små og store arrangementer, både for private kunder og bedrifter. At våre kunder får oppfylt sine ønsker og blir tilfredse er vår høyeste prioritet. Vi skreddersyr alle arrangementer etter dine unike behov. Maten vi leverer er tilberedt med flid og kvalitet av sesongens beste råvarer. De velsmakende middagene gjennomføres profesjonelt, og ... Les mer

Vi ble grunnlagt i 1930 og er 95 år i år. Vi holder til på Varner Arena og kan tilby alt av catering tjenester til store og små arrangementer. Vi har også flotte moderne lokaler til konferanser med alt av nytt og moderne utstyr. I tillegg har vi nydelige Tveiter gård til alle typer eventer.

Vi i Lille Persille tilbyr levering av gode, sunne og mettende måltider til rimelige priser for alle anledninger, fra bryllup og fest til lunsj på kontoret. Vi har avdelinger i Oslo og Stavanger.

Evas Hage AS er et aksjeselskap hvor eier og daglig leder er kragerøjenta, Eva Johansen. Eva har fagbrev som blomsterdekoratør. Evas Hage er en frodig, varm og litt annerledes blomsterbutikk i Kragerø. Med kurs og aktiviteter for barn og voksne sørger Eva for gode opplevelser i sentrum. Med 13 års erfaring som blomsterhandler visste hun godt hva hun gikk til da hun åpnet Evas Hage i Torvgata den ... Les mer

Liten koselig cafe i gågaten med høye smørbrød på stenovnsbakt brød og rykende ferske kanelsnurrer. Vi lager det meste fra bunnen av på huset og bakevarer stekes iløpet av dagen. Vi lager mat og baker på bestilling og har vår egen versjon av snitter, laget på nybakt landbrød. Ta gjerne kontakt på mail eller tlf

CATERING Med fokus på kvalitet og god service. Ønsker vi å tilby våre gjester smakfull mat som hovedsakelig baserer seg på ferske, økologiske og kortreiste råvarer. Råvarene er fra våre lokale og nøye utvalgte produsenter og leverandører. Våre menyer dekker de fleste behov, alt fra det klassiske til det mer spennende og utradisjonelle.

Eksotisk mat til det norske folk Mehfel Restaurant ble åpnet i Kvadraturen i Oslo i 2004. Siden den gang har vi servert tradisjonell indisk mat til mange av Oslos sultne ganer. Vår filosofi Vi ønsker å dele vår lidenskap for indisk mat med det norske folk. Vår filosofi er å by på en intim og unik atmosfære, og skape en fargerik og spennende matopplevelse for våre gjester. Når du som gjest forlat... Les mer

Bakerhjørnet - kafé og bakeriutsalg i Sandnes. Bakerhjørnet åpnet sine dører første gang i 2001 og over 22 år senere har vi fremdeles dagsferske bakverk mandag til lørdag. På Bakerhjørnet får man alt man ønsker seg av boller, brød, rundstykker og horn - samt nesten alle typer kaker, marsipan og sjokoladekake. Ferske brødvarer. Smørbrød til alle anledninger. Fersk brødvarer til påsmurt lunsj er og... Les mer