Hopp til søk

Catering Stavanger

Trenger du catering i Stavanger? Tapas, koldtbord, snitter og selskapsmat er bare noe av maten du kan finne hos leverandørene i denne oversikten. Tapas og annen fingermat er populær mat blant firmaene i bransjen catering. Finn hjemmesideadresser og telefonnummer til aktører innen catering Stavanger her.

Catering fra 4 personer til arrangementer på flere hundre. Tapas- selskapsmenyer - bryllupspakker - weekendtapas. Meny- se vår hjemmeside. Vi kan også hjelpe med utstyr/servitør/kokk/transport.

Vi leverer alt av cateringtjenester til store og små arrangementer både til privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Vår kompetanse, utstyr og logistikksystem for cateringleveranser, gjør at vi kan levere mat til enhver anledning og størrelse, med et vellykket resultat. Vi tar gjerne en utfordring på de mer uvanlige jobbene. Det kan være i grissgrendte strøk eller i store antall. Ingenting er umulig.

Hei og hjertelig velkommen til mormor. Endelig har jeg fått min egen nettside. Her finner du masse digge mormor-menyer å kose deg med.

Vi i Lille Persille tilbyr levering av gode, sunne og mettende måltider til rimelige priser for alle anledninger, fra bryllup og fest til lunsj på kontoret. Vi har avdelinger i Oslo og Stavanger.