Hopp til søk

Resultat - Skiloeyper

Skien fritidspark er et fantastisk anlegg - ALT AV AKTIVITETER. Badeland, spa og velvære, ishall med ishockeybane og curling, idrettshaller, klatrevegg og buldrerom, tennis, minigolf, klatrepark, shuffleboard, frisbeegolf, beachbaner, lekeplass, mange fine turløyper og skiløyper, hotell med konferanserom, treningssenter, kafe, skole OG masse natur.

Velkommen til et av Norges fremste ski- og sparesorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.

"Bo under fjellet, i marka og ved havet" er beskrivende for plasseringa av Kabelvåg Feriehus & Camping. I tillegg er plassen det perfekte stedet for utflukter, både sommer og vinter. Nordlandshuset som betegnes som unikt, og med en sjel som tar pusten fra enhver reisende, står klar for utleie hele året. Plassen er opprustet med et helt moderne og spesielt sanitærhus, hvor 4 bad med wc- dusj - og ... Les mer