Hopp til søk

Hotell Geilo

Ønsker du overnatting på hotell på Geilo? Skal du besøke skieldoradoet Geilo og ønsker overnatting på hotell kan du finne flere ulike alternativer i denne oversikten. Se kontaktinformasjon som telefonnummer og kart og book hotell på Geilo i dag! Ønsker du en landsdekkende oversikt over hotell, klikker du bare på lenken.

Velkommen til Lia Fjellhotell – med sjel og atmosfære. Hos oss har du alle muligheter til å finne deg til rette. Vi ligger i solhellingen mot syd, med panoramautsikt mot Hardangervidda og dalen med Holmevannet. Fra Geilo tar det kun et kvarter med bil. Vi kan tilby deg koselige salonger, peisestue med bar og ikke minst et kjøkken som er viden kjent for sin hjemmelagde og velsmakende mat. Hotellet... Les mer

Velkommen til et av Norges fremste ski- og sparesorter! Her bor du midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Vårt lune lodgehotell sørger for at du nyter din tid på fjellet enten du reiser med familien, er på tur med vennegjengen eller deltar på konferanse.