Vi er en liten bedrift og som har som mål å være best og billigst. Vi legger stor vekt på sikkerhet og fornøyde kunder. Vi tilbyr mange ulike oppgaver innen låsefaget, fra å bytte en enkelt lås til å totalesikre private hjem og større bedrifter. Ingen oppgave er for liten – ingen oppgave er for stor.

Velkommen til Light Blue Elektro AS. Vi kan hjelpe deg med alt innen elektro arbeid i Oslo Drammen, Romerike og Omeng. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Riis Elektro AS er en bedrift som leverer helhetlige løsninger innen elektro både til privatpersoner, industrien og næringslivet, og det offentlige. Vi leverer og finner løsninger som tilfredsstiller dine ønsker

Vi setter høye krav til oss selv med tanke på service, effektivitet,fleksibilitet og kvalitet på utført arbeid. Leverer kun anerkjente produkter hvor kvaliteten er optimal med hensyn til din sikkerhet.

Vi tilbyr å utarbeide prosjekteringer og være kontrollerende for andre aktører får bygging i slike områder, utarbeide takstrapporter før og etter skader som kan sikre deres verdier og områder. EKS: Hvor det er tvil om prosjektering av overvann og vekt av bebyggelse, ja temaene er mange! Vi lager uavhengige prosjektering og kan være kontrollerende innen: Geologi, geofysikk og geoteknikk for and... Les mer