Hopp til søk

Resultat - Elektriker Kristiansand S

Vi er en av regionens ledende leverandører av elektro, rør og klimatekniske løsninger. Våre tjenester strekker seg fra stikkontakten på kjøkkenet ditt til store komplekse industri-installasjoner, både innenfor og utenfor våre landegrenser. Alle våre 120 kvalitetsbevisste medarbeidere jobber med samme felles målsetting – å få deg som kunde til å bli fornøyd. Våre kjerneverdier har stått uforandret... Les mer

Noe Med Strøm AS er din lokale elektriker i Kristiansand! Vi utfører alt av elektriske installasjoner for private og næringskunder. Rehabilitering og service er vårt spesiale, men utfører alt innen elektro. I tillegg til tradisjonelle elektrikertjenester ivaretar vi også kunder fra landbruk, borettslag og industri. Noe Med Strøm er noe med service!

Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for alle installasjoner, både nybygg og ved rehabilitering av bygårder, kontorer industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og justeringer av eksisterende installasjoner.