Vi har levert utsøkt asiatisk mat siden 1991 laget av utvalgte, ferske råvarer av beste kvalitet. I vår familiedrevne restaurant kan du bestille for hele familien, forretningsmiddager, asiatisk julebord, lunsj eller du kan ringe og bestille for å ta med hjem. Velkommen til oss for en uforglemmelig matopplevelse!

Hjarteleg velkomen til Fugl Fønix Hotel! Me tilbyr komfortabel overnatting i oppgraderte rom, ein smakfull a la carte meny og personlig god service!

For deg som vil stelle i stand en hyggelig kveld hjemme, men som vil slippe å bruke tid på matlaging, er vårt tilbud om take-away food tingen. Du behøver heller ikke bestille lang tid i forveien. Etter at vi har mottatt bestillingen, tar det bare ti–femten minutter før du kan hente måltidet. Ferdig pakket i transportvennlig emballasje, og til en pris som er lavere enn du betaler i restauranten.

Med over 77 kjøpesentre i hele landet er vi en ledende kjede innenfor bransjen, du kan følge oss på facebook og instragram eller se våre lenker her for ytterlige info, velkommen innom!

Ilya er en hyggelig liten kafé og restaurant med nydelig beliggenhet ved Oselva. Her kan du innta et bedre måltid med inspirasjon fra norske matlagingstradisjoner og Middelhavskjøkkenet, eller slappe av med noe godt i glasset på uteserveringen. Vi leverer også catering til alle typer arrangementer! Ta kontakt!