Semper er den ledende aktøren i Norden innenfor kategorien av barnemat og glutenfritt. Vår årlige omsetning er på cirka 1,5 milliarder svenske kroner og vi har rundt 200 ansatte i Norden. Eksporten utgjør om lag 25 prosent av vår omsetning. Vårt hovedkontor ligger i Sundbyberg og våre nordiske kontorer i Oslo, Helsinki og København. I vårt produksjonsanlegg i Götene produserer vi grøt, velling, ... Les mer

Vår mat er laget på originale og tradisjonelle indiske oppskrifter. Det er viktigt for oss at råvarene er ferske. Derfor plukker vi våre egne varer for å oppnå den beste kvaliteten.

DMF er et forum i dagligvarehandelen for koordinering av felles overordnede utfordringer knyttet til bærekraft og redusert miljøbelastning. Vårt fokus er på: Logistikk, redusert utslipp fra transport, emballasje, lastbærere, verdikjedeoptimalisering, trygg mat, retur og gjennvinning av emballasje og materiale.

Velkommen til Statholdergaarden. Bent Stiansen og kjøkkensjef Torbjørn Forster komponerer en spennende 6 retters gourmetmeny med innlagte overraskelser. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste. Bent Stiansen og hans team har drevet Statholdergaarden frem til å bli en av Oslos og Norges beste restauranter.