Hopp til søk

Resultat - Mat

Økologisk Norge er en ideell, landsdekkende medlemsorganisasjon som arbeider for å fremme økologisk mat og landbruk. Vi gir ut magasinet REN MAT.

Velkommen til en hyggelig handel i Clemenskvartalet i Bjørvika! Her finner du Meny, Vinmonopolet, Apotek1 og restaurant Lut/Laget. Kvartalet rommer også The Riot trenings- og behandlingssenter (åpner i august 2024), PWC Experience Center og Bispevika P-hus med 60 parkeringsplasser i kjelleretasjen. Meny - Vinmonopolet - Lut/Laget - Apotek1 - Bispevika P-hus - The Riot Privat Club – PWC Experience... Les mer

På Ambassaden skaper vi kulinariske opplevelser du vil lengte tilbake til. Matopplevelsen skal være et høydepunkt i alle typer arrangementer på huset. Vi har lagt mye omtanke i å komponere menyer og matkonsept med smaker fra alle verdenshjørner, i et lekent møte mellom klassisk og moderne. Gode smaksopplevelser skal gjelde for alle, derfor er vi opptatt av å tilrettelegge for ulike allergier og d... Les mer

Om Semper - Det velkjente varemerket Semper står fortsatt for den samme høye kvaliteten som det har gjort siden selskapet ble grunnlagt i 1939. Semper AB er en ledende aktør i Norden innenfor barnemat, morsmelkerstatning og sunn snacks. Hovedkontoret ligger i Sundbyberg og produksjonsanlegget i Götene i Sverige. Semper AB har ca 300 ansatte i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og har en omsetni... Les mer

Velkommen til Statholdergaarden. Bent Stiansen og kjøkkensjef Torbjørn Forster komponerer en spennende 6 retters gourmetmeny med innlagte overraskelser. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste. Bent Stiansen og hans team har drevet Statholdergaarden frem til å bli en av Oslos og Norges beste restauranter.

DMF er et forum i dagligvarehandelen for koordinering av felles overordnede utfordringer knyttet til bærekraft og redusert miljøbelastning. Vårt fokus er på: Logistikk, redusert utslipp fra transport, emballasje, lastbærere, verdikjedeoptimalisering, trygg mat, retur og gjennvinning av emballasje og materiale.

Stiftelsen norsk mat er en uavhengig stiftelse som bidrar til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon

En Michelin-stjerne: retter med stor finesse. Eksepsjonelt bra restaurant i sin kategori!

Magga og Anders ble startet i 2019 av oss; Magga og Anders (i det offentlige oppført som Magnus Liestøl og Anders Bremnes.) Før den tid rakk vi å få 15 år på baken med produksjon av store underholdningsprogram som Senkveld og Truls à la Hellstrøm for å nevne noen. I dag er vi en gjeng med 12 dedikerte ansatte innenfor manus, regi, foto, klipp og produksjonsledelse i tillegg til et stort frilansn... Les mer

Eckbo Selskapslokaler er det perfekte stedet for å feire spesielle anledninger og store dager i ditt liv. Roen, omgivelsene og de flotte lokalene er den perfekte plassen for bryllup, jubileum, firmafester og minnestunder. Vi skreddersyr private selskap og bedriftsarrangementer for store og små grupper. Det kan sitte opp til 160 personer på langbord i vår festsal. Ta gjerne kontakt med oss for p... Les mer

Eksotisk mat til det norske folk Mehfel Restaurant ble åpnet i Kvadraturen i Oslo i 2004. Siden den gang har vi servert tradisjonell indisk mat til mange av Oslos sultne ganer. Vår filosofi Vi ønsker å dele vår lidenskap for indisk mat med det norske folk. Vår filosofi er å by på en intim og unik atmosfære, og skape en fargerik og spennende matopplevelse for våre gjester. Når du som gjest forlat... Les mer

Bento betyr matboks. Tradisjonelt inneholder en bento ris, kjøtt/fisk, samt grønnsaker som siderett. Dette gir et næringsrikt og fullverdig måltid Go'Bento har plukket ut de mest velkjente rettene fra det øst asiatiske kjøkkenet med vår egen vri. Alle retter serveres med tilhørende sauser og dipper. Vi presenterer en sunn versjon av fast food som kan nytes i restauranten eller hjemme. Hjertelig v... Les mer

Vi er en sammensatt gjeng i alder fra 17 til 63 år. Kokker, servitører, lærlinger, renholdere - totalt teller vi 45 ansatte. Alle har hver sin rolle, alle er viktige på veien fram til ditt bord. Noe å tenke på neste gang du nyter et måltid hos oss!

En tradisjonell restaurant med spennende smaker Dovrehallen er en av få “brune” restauranter i Oslo som serverer hjemmelaget mat. Vi har spesialisert oss på god mat laget fra bunn med fyldige og spennende smaker. Dovrehallen er et sted hvor folk samles for å nyte god mat og slappe av i godt selskap. Våre kokker kan kunsten med å kombinere forskjellige smaker slik at du får en fantastisk matopplev... Les mer