1

"Noe du lurer på? - Kontakt oss!",Har du spørsmål om auksjonen eller bilene som skal selges, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon 2210 9000 eller mail, vi gleder oss til å hjelpe deg! ,Skal du selge bil, er det beste å komme opp til auksjonssentret - så går vi gjennom hele prosessen og besiktiger bilen sammen med deg.

2

Nordvik & Partners Eiendomsmegling er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling. Vi har derfor de viktigste forutsetninger til å formidle våre kunders eiendommer på best mulig måte.

3

Pallepartner har god kunnskap om alle kravene som stilles til levering av paller, enten vi snakker om kvalitet, service og levering . Hos Pallepartner kan du være trygg på at du får kvalitetspaller som har gjennomgått en nøye sortering

4

Fossdal Services AS er en salgs- og servicebedrift rettet mot autoverksteder og industribedrifter.Vår Serviceavdeling dekker de fleste oppdrag i distriktene Hordaland og Sogn & Fjordane.

5

Hald & Co er Aust-Agders største advokatfirma! Vi bistår private,næringsdrivende, offentlige etater og andre, innenfor de aller fleste rettsområder.

6

Vår filosofi er å yte juridiske tjenester av høy kvalitet, med rask oppfølgning og til en rimelig pris. Vi driver både rådgivningstjenester og sakførsel.

7

Hald & Co er Aust-Agders største advokatfirma! Vi bistår private,næringsdrivende, offentlige etater og andre, innenfor de aller fleste rettsområder.

8

Mazars Revisjon AS, en samarbeidspartner innen revisjon, bokføring, skatt og rådgivning i Norge. Når du kjøper revisjons- og rådgivningstjenester så søker du noe spesielt. Hos oss får du en partner som gir deg service, er engasjert og tilgjengelig og som leverer kvalitet. Dessuten får du en rådgiver som er personlig, kan lytte og som forstår dine spørsmål og utfordringer. Sammen med deg bygger vi... Les mer

9

Advokatfirmaet Kalsnes & Nygaard AS teller per i dag tre ansatte med kontor på Dokka. En sentral del av driften er eiendomsformidling. ​​Vi holder til i Storgata 50, midt i Dokka sentrum. Inngangen er på baksiden, kontorene ligger i andre etg. ​Advokatfirmaet Kalsnes & Nygaard AS er medlem i Advokatforeningen.

12

69º Nord Advokatfirma AS har som målsetting å yte juridisk rådgivning og bistand, både til små- og mellomstore bedrifter og til privatpersoner.,Våre satsingsområder er valgt ut fra interesse, kunnskap og kompetanse. Vi arbeider av den grunn innen avgrensede områder. ,Vi baserer vår rådgivning på en grundig analyse av sakens faktiske og rettslige sider. For øvrig er vi opptatt av å være tilgjengel... Les mer